loader
Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine kadınlar yön veriyor. Başkan Muhittin Böcek, kadın emeğine verdiği önemin bir göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi'nin en üst kademelerini kadınlara emanet etti. Genel Sekreterlik dahil 29 kadın yöneticinin görev aldığı Büyükşehir Belediyesi'nde 2 bin 319 kadın personel çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eğitimde, iş hayatında ve yaşamın her alanında kadınların eşit olduğunu belirterek, hizmetlerinde en büyük destekçilerinin kadın personelleri olduğunu söyledi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ MUHİTTİNBÖCEK KADINPERSONEL AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Esentepe’ye çok amaçlı park

Esentepe’ye çok amaçlı park


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi’ne, içerisinde çok amaçlı toplantıların yapılabileceği üzeri kapalı bir alanın da olduğu bir park inşa ediyor.

Yeşil seferberliği başlatan Kepez Belediyesi, ilçedeki 621 adet park sayısına yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müd&u...

Emmanuel Macron'dan Türkiye'ye tehdit gibi açıklama: Zayıflık göstermeyeceğiz

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkeye resmi ziyarette bulunan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile basın toplantısı düzenledi. Yaptığı açıklamada Türkiye'ye karşı sert uyarılarda bulundu.

Macron, görüşme öncesi düzenledikleri ortak basın açıklamasında Mi&...

İSTİHDAM FUARININ AÇILIŞI BAKAN ÇAVUŞOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

“Manavgat’ta İş Var” sloganı ile 8 kurumun işbirliğinde dördüncüsü gerçekleştirilecek olan istihdam fuarı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Milletvekillerinin katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün 10.00’d...