loader
Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine kadınlar yön veriyor. Başkan Muhittin Böcek, kadın emeğine verdiği önemin bir göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi'nin en üst kademelerini kadınlara emanet etti. Genel Sekreterlik dahil 29 kadın yöneticinin görev aldığı Büyükşehir Belediyesi'nde 2 bin 319 kadın personel çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eğitimde, iş hayatında ve yaşamın her alanında kadınların eşit olduğunu belirterek, hizmetlerinde en büyük destekçilerinin kadın personelleri olduğunu söyledi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ MUHİTTİNBÖCEK KADINPERSONEL AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü’den sağlıklı yaşama destek

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ‘Sağlıcakla Kal’ projesinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilere sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. 

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği&rsq...

SALI GRUBU DSP’NİN ADAYLARINI KONUK ETTİ

Antalya’da DSP’nin ikisi kadın 4 belediye başkan adayı Salı Grubu’na konuk oldu. DSP’li adaylar Salı Grubu toplantısında 31 Mart seçimleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. DSP’li adayların hedefinde kendilerini sol oyları bölmekle itham eden geçmişte siyaset yaptıkları CHP vardı.
Sal�...

Kafelerin kapalı alanları da kapatıldı

Muratpaşa Belediyesi’nde pandemi haline gelen korona virüs salgınına karşı oluşturulan kriz masası,

Ümit Uysal başkanlığında toplandı. Hafta içi alınan kararlar ve uygulamaların gözden geçirildiği

toplantıda belediye işletmesi olan kafelerin kapalı alanlarının da kapatılması kara...