loader
Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Başkan Böcek'in en büyük destekçisi kadın çalışanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine kadınlar yön veriyor. Başkan Muhittin Böcek, kadın emeğine verdiği önemin bir göstergesi olarak Büyükşehir Belediyesi'nin en üst kademelerini kadınlara emanet etti. Genel Sekreterlik dahil 29 kadın yöneticinin görev aldığı Büyükşehir Belediyesi'nde 2 bin 319 kadın personel çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eğitimde, iş hayatında ve yaşamın her alanında kadınların eşit olduğunu belirterek, hizmetlerinde en büyük destekçilerinin kadın personelleri olduğunu söyledi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ MUHİTTİNBÖCEK KADINPERSONEL AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

Eğlenceli faaliyetler eşliğinde ziyaretçilerine hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye toplam 10 adet Vestel marka 49” 4K UHD Smart Televizyon hediye etti.
Erasta AVM’nin içine...

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...

Kepez’den gönülleri ısıtan çorba

Kepez Belediyesi, final sınavlarına hazırlanan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikram ediyor. Elleriyle gençlere tarhana çorbası dağıtan Başkan Hakan Tütüncü, “Final sınavlarına hazırlanan kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir onur.” dedi.

...