loader
Ramazan öncesi fırınlara denetim

Ramazan öncesi fırınlara denetim

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasına sayısı günler kala fırınları denetledi.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayı öncesinde ilçede unlu mamul üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, öncelikli olarak iftar soflarının vazgeçilmesi olan Ramazan pidesi üretimi yapan yerleri denetledi. Ekipler, denetimlerde gramaj kontrolüyle birlikte, üretim alanlarının hijyen koşullarını da titizlikle değerlendirdi. Denetimlerde, işletme sahibi ve çalışanlar, uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendirildi.

Muratpaşa Belediyesi, huzur, birlik ve beraberlik içinde bir Ramazan yaşanması için çalışmaları sürdürürken, ilçe sakinleri de her türlü şikayet ve önerilerini 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi’ne iletebilir.


Etiketler: MURATPAŞA MURATPAŞA BELEDİYESİ ANTALYA RAMAZAN PİDE TURUNÇ MASA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Az kaldı! Hazır mısınız?

Az kaldı! Hazır mısınız?


8 yıl önce Best Haber

Turizmin başkenti Antalya’yı, spor ve spor turizminin de önemli merkezlerinden biri haline getiren ve 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Büyük Lifestyle Maratonu” Runatolia için hazır mısınız? 

Antalya’nın en önemli spor organizasyonu olan &ld...

Tütüncü, Ankara’dan Müjdelerle Dönüyor 

Kepez’in mülkiyet sorunlarının çözümü için Ankara’ya giden Başkan Hakan Tütüncü,  müjdelerle dönüyor.  Evrak memuru gibi Kepez’in sorunlarını takip eden Tütüncü, “Yaparsa AK Parti yapar. Yaparsa AK Belediyeler yapar,” dedi. 
Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir ekipleri deprem bölgesinde

Deprem bölgesine giden Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaraları sarıyor. İtfaiye
ekipleri bina enkazlarında arama kurtarma faaliyeti yaparken, mobil aşevi de depremzedelere
sıcak yemek ikramında bulunuyor.
Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından A...