loader
Ramazan öncesi fırınlara denetim

Ramazan öncesi fırınlara denetim

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasına sayısı günler kala fırınları denetledi.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayı öncesinde ilçede unlu mamul üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, öncelikli olarak iftar soflarının vazgeçilmesi olan Ramazan pidesi üretimi yapan yerleri denetledi. Ekipler, denetimlerde gramaj kontrolüyle birlikte, üretim alanlarının hijyen koşullarını da titizlikle değerlendirdi. Denetimlerde, işletme sahibi ve çalışanlar, uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendirildi.

Muratpaşa Belediyesi, huzur, birlik ve beraberlik içinde bir Ramazan yaşanması için çalışmaları sürdürürken, ilçe sakinleri de her türlü şikayet ve önerilerini 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi’ne iletebilir.


Etiketler: MURATPAŞA MURATPAŞA BELEDİYESİ ANTALYA RAMAZAN PİDE TURUNÇ MASA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Piyano tuşlu yaya geçidi beğeni topluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, küçük dokunuşlarla kent estetiğine güzellik katıyor. Güllük
Caddesi’ne yapılan piyano tuşlu yaya geçitleri beğeni topluyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini arttıran yaratıcı tasarımlarla kenti
güzelleştiriy...

Başkan Böcek, ‘Turizmcilerimizin emrinde olacağız’

AKTOB’un toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizmcilerin emrinde olacağını söyledi.  Başkan Böcek Antalya’nın daha da güzelleştirilmesi ve alt yapı sorunun giderilmesi konusunda Daire Başkanlarına gerekli talimatları verdiğini vurguladı.

Antalya B&uu...

Başkan Böcek Batı Torosların zirvesi Akseki’de

“Yatırımlarımızı 2020-2021 yıllarında yapacağız”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ilçe buluşmaları kapsamında Aksekili
muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanlığı koltuğuna oturalı
henüz 120 gün olduğunu belirten Ba�...