loader
Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Antalya programı kapsamında, Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’dan, tarihi Hükümet Konağı hakkında bilgi aldı.
Tarihi yapılara karşı hassasiyetini dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Daha önce görev yaptığım yerlerde de tarihi binaların korunması ve yeniden restore edilmesi yönünde talimatlar verdim. Kastamonu Valilik binasını yeniledik, muhteşem bir bina Kastamonu’nun bütün karakterini değiştirdi. Tarihi binaların korunması için çok iyi bakılmaları gerekiyor. Ben tarihi yapıların canlılığının muhafaza edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkübiz tarihi binalara ne kadar iyi bakarsak onların canlılığını da o kadar sağlamış oluruz" dedi.
Antalya Valiliği Hükümet Konağı binasının eski bir okul olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, gelen tüm konuklarının tarihi binaya hayran kaldıklarını ifade etti.
Valilik ziyaretinin ardından Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberinde ki heyet, yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nı gezdi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Toplu ulaşıma sesli ikaz sistemi geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi görme engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarında daha
rahat ulaşım sağlayabilmeleri için belediye otobüsleri ve duraklarda sesli uyarı sistemini
hayata geçirecek. Böylece görme engelli bireyler yolculuk sırasında otobüsün hangi durakta<...

ANSİAD’TA TENİS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle düzenlenen ve 19 Ekim’de başlayan 1. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamı...

Minikler tarımla tanışıyor

Minikler tarımla tanışıyor


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi; Antalya Gıda Topluluğu, Doğal Tarım Merkezi ve Atalık Tohum Takas Grubu işbirliğinde doğal tarım uygulamaları ve tohum topu atölyesi etkinlikl...