loader
İstanbul Havalimanı'nda seçim sandıkları kuruldu

İstanbul Havalimanı'nda seçim sandıkları kuruldu

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi çerçevesinde yurt dışındaki vatandaşların oy kullanabilmeleri için İstanbul Havalimanında hazırlıklar başladı. Seçim için gerekli olan sandıklar ve oy kabinleri gelen ve giden yolcu katlarına kuruldu.

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı Türk vatandaşların İstanbul Havalimanı'nda oy vermesi için hazırlıklar günler öncesinden başlamıştı. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi kapsamında Yurt dışındaki vatandaşların oy kullanabilmeleri için Dış Hatlar terminalinde bulunan gelen ve giden yolcu katlarında sandıklar ve oy kabinleri kuruldu. Seçmenler 6'sı geliş, 6'sı gidiş katı olmak üzere toplam 12 sandıkta oy kullanabilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı karara göre ise 27 Nisan Perşembe günü itibariyle oy verme işlemine başlanacak. Oy verme işlemi 14 Mayıs Pazar günü saat 17.00'a kadar devam edecek. Seçimler bittikten sonra ise oy sayımları da burada yapılacak.


Etiketler: Cumhurbaşkanı Yurt dışı seçmen 14 Mayıs

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

...
SunExpress, otizmli çocuklar için koştu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’deki otizmli çocuklara bağış toplamak amacı ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan da dahil olmak üzere toplamda 170 SunExpress ekip üyesi ile birlikte Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu’na kat...

Koğuşta tek başına! Adnan Oktar geçen hafta getirilmiş

Türkiye gündemini sarsan bir operasyonlar zinciri neticesinde birbirinden vahim suçlamalarla tutuklanan Adnan Oktar ve beraberindeki 170 tutuklu sanık yarın ilk kez hakim karşısına çıkmaya hazırlanırken son detaylar da belli oldu. Oktar ve ‘kedicikleri’ bulundukları cezaevlerinden geçtiğimiz hafta İsta...