loader
Antalya iş dünyası seferber oldu

Antalya iş dünyası seferber oldu

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 şiddetindeki depremin hemen ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin girişimi üzerine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çağrısıyla Oda üyeleri, bölge oda ve borsaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkılarıyla toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi Elazığ'daki AFAD Koordinasyon Merkezi'ne gönderildi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO hizmet binasında oluşturulan koordinasyon merkezinde gün boyu yardımların kabul edildiğini ve kısa sürede deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktığını söyledi. Davut Çetin, yardım TIR'ında ilgili kurumların talebi doğrultusunda hazırlanan ısıtıcı, battaniye, yastık, çocuk bezi, bot, mont, su gibi temel ihtiyaç maddeleri bulunduğunu kaydetti.
Davut Çetin, bölgede bulunan Alanya, Manavgat, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odaları, Antalya ve Kumluca Ticaret Borsaları başta olmak üzere iş dünyasının ve vatandaşların yaşanan deprem felaketi sonrasında her zaman olduğu gibi örnek bir birliktelik sergilediğini vurguladı.
İhtiyaç duyulduğu her an yardıma hazır olduklarını ifade eden Davut Çetin "Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Depremden etkilenen tüm vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkemizle ilgili her konuda olduğu gibi bu konuda da üzerimize düşen her türlü sorumluluğu, birlik ve beraberlik içinde yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 


Etiketler: ELAZIĞ SİVRİCE ODALARVEBORSALARBİRLİĞİ TİCARETVESANAYİODASI AFAD DAVUTÇETİN TÜRKİYE DEPREM AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…


7 yıl önce Best Haber


““Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini
samimiyetle yazmalıdır...” (1929)M. Kemal ATATÜRK       
  
ÖYLE ÇOK ÖZLÜYOR, ÖYLE ÇOK ARIYORUZ Kİ…!

Önceki gün çalan te...

TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKI VERİLMESİ

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadını’na Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu mesajında şu ifadelere yer verdi:

...
Gülveren’de mutlu son

Gülveren’de mutlu son


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi gerçekleşti. İhale, Kepez Belediyesi’nin şeffaflık ilkesi gereği bir televizyon kanalından da canlı olarak yayınlandı.

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde 160...