loader
Antalya’da şampiyonluk coşkusu

Antalya’da şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın Süper Lig Şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da kutlanıyor.Ligin son haftasında Göztepe’yi yenerek şampiyon olan Galatasaray’ı destekleyen futbolseverler, Antalya sokaklarını karnavala çevirdi. Çoluk çocuk, genç yaşlı ellerinde sarı-kırmızı kaşkol, flama ve bayraklarla kent sokak ve caddelerinde tur atan Antalyalılar, zaman zaman trafiği tıkadı. Taşkınlık çıkaran taraftar grupları ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Galatasaray, Süper Lig’de 21’üncü şampiyonluğu, Antalya’da coşkuyla kutlandı. Sarı-kırmızılılar son 22 yılda 11 kez şampiyon oldu. Maçı restoran ve kafelerde dev ekran karşısında heyecanla izleyen Galatasaray taraftarı, bitiş düdüğüyle cadde ve meydanları doldurdu. Antalya’da caddelerde konvoy oluşturan sarı-kırmızılı takımın taraftarı, şehir turu attı. Galatasaray bayrağı ile araçlarını süsleyen taraftarlar korna çalıp meşale yakarak şampiyonluğu kutladı. Antalya’da Galatasaray taraftarının şampiyonluk kutlamasını kalabalık olarak gerçekleştirdiği mekanlardan biri de Saat Kulesi karşısındaki Attalos Heykeli önü oldu. Alanda meşale yakan taraftarlar tezahüratlarla büyük coşku yaşadı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.


Etiketler: Galatasaray Galatasaray taraftarı Antalya sokakları Şampiyon Galatasaray Attalos Heykeli

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Parkenin paşalarına kutlama

Parkenin paşalarına kutlama


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mart ayında Afyonkarahisar’da yapılacak Genç Erkekler

Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Muratpaşa Belediyespor U18 basketbol takımı

oyuncularını ve teknik heyetini kutladı.

Muratpaşa Belediyespor’un U18 erkek basketbol takımı,...

Paşanın küçük kramponları Türkiye Şamiyonası’nda

Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımı, play-off grubunu namağlup Antalya şampiyonu olarak

Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Paşanın küçük kramponlarını kutlayan Belediye

Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası&rsqu...

Kepez de galibiyet sevinci

Kepez de galibiyet sevinci


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyespor U-19 Takımı, Karayolları Tesislerinde Yolspor ile karşı karşıya geldi. Kepez Belediyespor mücadeleyi 6-1 kazandı.

Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, sezonun ikinci yarı ilk maçını Yolspor ile yaptı.  Karayolları Tesislerindeki karşılaşmayı Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, 6-1&rsq...