loader
Antalya’da 1909 öğrenci ağırlandı

Antalya’da 1909 öğrenci ağırlandı

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Bitlis ve Şırnaklı öğrenciler Antalya’ya gelmeye devam ediyor. Onuncu kafile bugün Antalya’ya ayak basarken, bugüne kadar Antalya’ya toplamda 1909 öğrenci geldi. Proje kapsamında bugüne kadar Bitlis’ten 989 Şırnak’tan 920 olmak üzere toplamda 1909 çocuk Antalya’ya geldi. Ortalama 190 kişilik kafilelerle Antalya’ya gelen öğrenciler üç günlük tatilin ardından memleketlerine uğurlanıyor.

Kente gelen öğrenciler Antalya’nın tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini ziyaret edip, eğlence parklarında doyasıya eğlendiler.

17 Aralık 2017 Pazar günü son kafilenin Antalya’dan uğurlanacağı proje kapsamında üçer günlük periyotlarla toplamda 2479 öğrencinin Antalya’ya gelmesi hedefleniyor.


Etiketler: antalya kaymakamlık antalya öğrenci antalya eğitim

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yeni Renault Clio Euro NCAP tarafından en güvenli süpermini seçildi

Yeni Renault Clio, Euro NCAP tarafından 2019’da test edilen otomobiller arasında en güvenli süpermini* seçildi. Renault Grubu’nun en çok satan modeli Yeni Clio, 2019 yılı ortasında Euro NCAP testlerinden en yüksek puan olan 5 yıldızın sahibi olmuştu.

İttifak’ın yeni platf...

Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ardından 15 Temmuz darbe girişi sonrası hazineye devredilen, Körfez Dershanesinin 1 ve 2’inci katına taşındı.

Hafta sonu yerine taşınan Mal Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı...

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...