loader
Antalya’da 1909 öğrenci ağırlandı

Antalya’da 1909 öğrenci ağırlandı

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Bitlis ve Şırnaklı öğrenciler Antalya’ya gelmeye devam ediyor. Onuncu kafile bugün Antalya’ya ayak basarken, bugüne kadar Antalya’ya toplamda 1909 öğrenci geldi. Proje kapsamında bugüne kadar Bitlis’ten 989 Şırnak’tan 920 olmak üzere toplamda 1909 çocuk Antalya’ya geldi. Ortalama 190 kişilik kafilelerle Antalya’ya gelen öğrenciler üç günlük tatilin ardından memleketlerine uğurlanıyor.

Kente gelen öğrenciler Antalya’nın tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini ziyaret edip, eğlence parklarında doyasıya eğlendiler.

17 Aralık 2017 Pazar günü son kafilenin Antalya’dan uğurlanacağı proje kapsamında üçer günlük periyotlarla toplamda 2479 öğrencinin Antalya’ya gelmesi hedefleniyor.


Etiketler: antalya kaymakamlık antalya öğrenci antalya eğitim

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Örnek davranış

Örnek davranış


4 yıl önce Best Haber

Sokağa çıkma yasağında Döşemealtı Belediyesi yine halkının yanında yer aldı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi ekipleri Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı süresi boyunca evde

kalmak zorunda bırakılan Döşemealtı halkına gıda kolisi dağıtımında bulundu. Sokağa çıkma yasağ...

Bodrum katındaki hurda uçak hurdacıya verildi, herkes rahatladı

Ambarlı Mahallesindeki bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrum katını kiralamak isteyenler sahibini aradı. Kapısı iple bağlı, zaman zaman evsizlerin kaldığı bodrum katına giren bina sakinleri içeride kime ait olduğunu bilmedikleri 2 kişilik, ultralight yani hafif uçak sınıfında, tek motorlu bir u&cced...

Doğru malzeme seçimi binalarda deprem zararını azaltıyor

1999 Marmara ve Düzce deprem felaketlerinin ardından uzun bir aradan sonra 26 Eylül 2019'da İstanbulluları korkutan 5,8 büyüklüğündeki deprem, bölgeyi bekleyen yıkıcı deprem için bir uyarı niteliğindeydi. Bu depremin ardından ülke genelinde sıklaşan sarsıntılar ve 24 Ocak 2020’de 41 ki...