loader
Ansiad tarih klübünde imza günü

Ansiad tarih klübünde imza günü

ANSİAD Tarih Kulübü üyesi Aylin Özsancak Sağdıç, yeni çıkan ‘İçimizde Bunca Yalnızlık Sırasını Beklerken’ isimli kitabını kulüp üyeleri için imzaladı.

ANSİAD üyelerinin kültürel ve sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunmak için ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy koordinatörlüğünde, ANSİAD üyelerine ve eşlerine yönelik ‘Tarih Sohbetleri’nin gerçekleştirildiği ANSİAD Tarih Kulübü'nde ANSİAD üyesi Kadir Sağdıç’ın eşi, yazar Aylin Özsancak Sağdıç, yeni çıkan ‘İçimizde Bunca Yalnızlık Sırasını Beklerken’ isimli kitabını kulüp üyeleri için imzaladı.


Etiketler: Aylin Özsancak Bekir Bülend Özsoy ANSİAD Tarih Kulübü akdeniz antalya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den şehir hastanesine 8 bin metre yol

Kepez Belediyesi, Göçerler Mahallesi’nde 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlamak için bölgede 8 bin metre yol açtı.

Kepez Belediyesi, ilçeye ciddi bir değer kazandıracak olan Antalya Şehir Hastanesi’nin yapılacağı a...

Kadın Girişimcilerden Hijyen Farkındalığına Ulusal Dönüşüm

Kadın girişimciler, pandemi döneminde mikro işletmeler için hijyen eğitim hareketini başlatıyorlar. Hizmet sektöründeki mikro işletmeler için hijyen odaklı eğitim programları oluşturarak tüm Türkiye’de temiz, hijyenik, sağlıklı hizmet sunan işletmelere sahip olmak ve hijyen farkındalığı ile i...

 Alanya Gülevşen Camii'nin ana duvarları tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın en önemli tarihi yapılarından biri olan Gülevşen Camii'nin restorasyon çalışmaları kapsamında binanın duvarları aslına uygun olarak inşa edildi. 

...