loader
ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

ANSİAD'ın geleneksel olarak düzenlediği Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu, Orkestra Şefi Hakan Şensoy’un yönetimindeki Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası Konseri ve ANSİAD Çok Sesli Korosu Konseri eşliğinde yapıldı.

ANSİAD 9 Bahara Merhaba Kokteyli & Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası Konseri ve ANSİAD Çok Sesli Korosu Konseri’ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve ANSİAD Şeref Üyesi Çetin Osman Budak, İYİ Parti Antalya Milletvekili Avukat Hasan Subaşı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Arslan ve Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, ANSİAD üyesi iş insanları, kamu ve özel sektör temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Kokteylin açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata verdiği değeri burada vurgulamak isterim, sanata değer veren ve destekleyen bir devlet adamı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sanatın toplumsal ilerlemesi ve önemi için ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözleriyle de bunu çok açık belirtmiştir. ANSİAD’ın 9 yıldır sürdürdüğü ve bir araya gelmemize vesile olan Bahara Merhaba Konseri’nde bunu sizlere hatırlatmak istedim, keyifli bir akşam diliyorum” dedi.

Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası ve Şef Hakan Şensoy yönetiminde verdiği konser ve ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun da 5 şarkı seslendirdiği gecede, Başkan Akın Akıncı sanatçılara ve ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun hayata geçirilmesinde büyük emeği olan ANSİAD Kurucu ve Şeref Üyesi Mimar Ercan Evren’e çiçek takdiminde bulundu. Etkinlik, kokteylin ardından sona erdi.


Etiketler: ANTALYA ANSİAD AKRA HOTEL AKIN AKINCI ANTALYA FİLARMONİ DERNEĞİ ODA ORKESTRASI HAKAN ŞENSOY CHP İYİ PARTİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kent Meydanı’nda Karadeniz rüzgarı esecek

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Karadenizliler Derneği’yle birlikte 19 – 20 Ocak tarihlerinde Muratpaşa Kent Meydanı’nda ‘Hamsi Festivali’ düzenleyecek. Festivalde 5 ton hamsi ikram edilecek. 
Muratpaşa Kent Meydanı’nda 19 Ocak Cumartesi gününden 20 Ocak Pazar akşamına Karadeniz rüz...

Sporun adresi Antalya Spor ve Fitnes Merkezleri (ASFİM)


94 bin 385 vatandaş 
ASFİM’i tercih etti

Büyükşehir Belediyesi’nin her yaştan Antalyalı spor yapsın diye hizmete açtığı Antalya Spor ve Fitnees Merkezleri (ASFİM) sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. ASFİM’lerden bu güne kadar 94 bin 385 vatandaş ücretsiz yara...

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette
Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasının ardından 3. Etap Raylı Sistem
Hattı Varsak-Otogar güzergahında 11 Ağustos’tan itibaren yolculu seferlerine başladı.
Antalyalılar 3. Aşama Raylı Sistem Hattı ile Varsak’tan otogara, şe...