loader
ANSİAD’TA TENİS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ANSİAD’TA TENİS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle düzenlenen ve 19 Ekim’de başlayan 1. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 320 sporcunun katılım sağladığı ve 19 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen1. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı, “Medeniyetin olmazsa olmaz koşulları vardır, kültür sanat, felsefe ve spor. ANSİAD yıllardır sanat ve felsefe konusundaki çalışmaları ile bu alanlarda kentimize katkı koymaya devam etmektedir. Bu yıl da Cumhuriyeti’mizin 96. yılında ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nı Antalya’mıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Spor alanında da bu yıl eksik olan ayağı tamamladıklarını dile getiren Akıncı, “Biz bu ayağı da tamamlamak, yerine getirmek anlamında ATİK’in değerli başkanı ve aynı zamanda üyemiz olan Necmi Alpagot, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyelerimiz İlhan Karakaya, İsmail Volkan, ANSİAD üyelerimiz Tayfur Ardıç, Derya Dalmaz ve fahri üyemiz Av. Celal Çağcı’nın özverili çalışmalarıyla bu turnuvayı şehrimize kazandırmak adına tertipledik. Emeği geçenlere ve bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Başarıyla mücadele eden sporcularımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ATİK VE SPONSORLARA TEŞEKKÜR
1.ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’na verdikleri desteklerden dolayı ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpagot, ATİK Genel Sekreteri Can Uryan ve ATİK Baş Antrenörü Merve Gültekinler Sadi’ye plaketlerini takdim etti. Turnuvaya katkılarından dolayı, Bilfen Okulları sahibi Abdullah Erdoğan, Arçelik Topaylar sahibi İlhami Sancar Topay, Bahar Group Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Bahar ve Weber Yapı Kimyasalları Akdeniz Bölge Müdürü Mithat Özer’e ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Tenis Grubu Üyesi İlhan Karakaya tarafından plaketleri takdim edildi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
1.ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda Master Çift Erkekler kategorisinin birincileri Çağlar Özbek, Cem Karayalçın ve Master Çift Erkekler kategorisinin ikincileri Kutsal Korkmaz, Uğur Begen’e ödülleri ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı tarafından takdim edildi. Master Karışık Çiftler birincileri Yusuf Polat ile Sabina Sadulina ve Master Karışık Çiftler ikincileri Kutsal Korkmaz ile Gözde Tarhan’a ödülleri ANSİAD Tenis Grubu Üyesi ve ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpagot tarafından verildi. 1. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası +30 Karışık Çiftler kategorisi birincileri Hatice Süvari, Serdar Tüfekçioğlu ve +30 Karışık Çiftler kategorisi ikincileri Alaaddin Kürkçü, Canan Emre’ye ödülleri Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege tarafından takdim edildi. Turnuvanın +30 Çift Erkekler kategorisi birincileri Alaaddin Kürkçü ile Özer Kırımlıgil ve ikincileri Can Kurt ile Mustafa Kocabıyık’a ödülleri Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu tarafından verildi. 

1.ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda +30 Çift Kadınlar kategorisi birincileri Başak Baharlı, Asuman Algım Kaplan ve +30 Çift Kadınlar kategorisi  ikincileri Hatice Yaveri, Nurşen Acar olurken ödülleri ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. H. Rana Demirer tarafından takdim edildi. Süper Senyör Çiftler’de birinciler Mehmet Ferit Erkan, Yusuf Kocabaş ve Süper Senyör ikincileri Roni Goldenberg, Ümit Ersun’a ödülleri ANSİAD Fahri Üyesi ve ANSİAD Tenis Grubu Üyesi Av. Celal Çağcı tarafından verildi.  ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda Master Tek Erkekler’de Çağlar Özbek ve Kutsal Korkmaz’a final ödülleri Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz tarafından takdim edildi. Turnuvada +50 Yaş Tek Erkekler kategorisi birincisi Berat İlkul ve ikincisi Şener Özdemir'e ödülleri ANSİAD üyesi ve ANSİAD Tenis Grubu Üyesi Tayfur Ardıç tarafından verildi.  +40 Yaş Tek Erkekler kategorisi birincisi Hulusi Akan ve ikincisi Serkan Yıldırım’a ödülleri ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Tenis Grubu Başkanı İsmail Volkan tarafından takdim edildi. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası, +40 Yaş Tek Kadınlar kategorisi birincisi Serpil Yıldırım ve +40 Yaş Tek Kadınlar kategorisi ikincisi Anna Commings’e ödülleri ANSİAD Kurucu ve Şeref Üyesi Ercan Evren tarafından verildi.  +30 Yaş Tek Erkekler birincisi Gökhan Kırçıl ve +30 Yaş Tek Erkekler ikincisi Korcan Ateş’e ödülleri ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy tarafından takdim edildi.  ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda, +30 Yaş Tek Kadınlar birincisi Hatice Üçveri ve +30 Yaş Tek Kadınlar ikincisi Banu Selekler’e ödülleri Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Konfederasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan tarafından verildi. 1.ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın  +18 Yaş Tek Erkekler birincisi Deniz Yıldız ve +18 Yaş Tek Erkekler ikincisi Mehmet Demirkaya'ya ödülleri ANSİAD üyesi ve ANSİAD Tenis Grubu Üyesi Derya Dalmaz tarafından takdim edildi. Teşvik Tek Erkekler birincisi Abdullah Kocaoğlu ve Teşvik Tek Erkekler ikincisi Adem Çelikli’ye ödülleri Weber Yapı Kimyasalları Akdeniz Bölge Müdürü Mithat Özer tarafından verildi.  1. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda Teşvik Tek Kadınlar kategori birincisi Rukiye Tekin ve Teşvik Tek Kadınlar kategorisi ikincisi Gizem Çamlıbel’e ödülleri Bahar Group Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Bahar tarafından takdim edildi.

ÖDÜL ALANLAR;
Master Çift Erkekler 2’leri- Kutsal Korkmaz, Uğur Begen
Master Çift Erkekler 1’leri- Çağlar Özbek, Cem Karayalçın

Master Karışık Çiftler 2’leri- Kutsal Korkmaz, Gözde Tarhan
Master Karışık Çiftler 1’leri- Yusuf Polat, Sabina Sadulina

+30 Karışık Çiftler 2’leri- Alaaddin Kürkçü, Canan Emre
+30 Karışık Çiftler 1’leri- Hatice Üçveri, Serdar Tüfekçioğlu

+30 Çift Erkekler 2’leri- Can Kurt, Mustafa Kocabıyık
+30 Çift Erkekler 1’leri- Alaaddin Kürkçü, Özer Kırımlıgil

+30 Çift Kadınlar 2’leri- Hatice Yaveri, Nurşen Açar
+30 Çift Kadınlar 1’leri- Asuman Algım kaplan, Başak Baharlı

Süper Senyör Çiftler 2’leri- Roni Goldenberg, Ümit Ersun
Süper Senyör Çiftler 1’leri- Mehmet Ferit Erkan, Yusuf Kocabaş

Master Tek Erkekler- Çağlar Özbek, Kutsal Korkmaz

+40 Yaş Tek Kadınlar 2.’si- Anna Commings
+40 Yaş Tek Kadınlar 1’si- Serpil Yıldırım
+40 Yaş Tek Erkekler 2’si- Serkan Yıldırım
+40 Yaş Tek Erkekler 1’si- Hulusi Akan
+50 Yaş Tek Erkekler 2’si- Şener Özdemir
+50 Yaş Tek Erkekler 1’si- Berat İlkul

+30 Yaş Tek Kadınlar 2’si- Banu Selekler
+30 Yaş Tek Kadınlar 1’si- Hatice Üçveri
+30 Yaş Tek Erkekler 2’si- Korcan Ateş
+30 Yaş Tek Erkekler 1’si- Gökhan Kırçıl

+18 Yaş Tek Erkekler 2’si- Mehmet Demirkaya
+18 Yaş Tek Erkekler 1’si Deniz Yıldız 

Teşvik Tek Kadınlar 2’si- Gizem Çamlıbel
Teşvik Tek kadınlar 1’si- Rukiye Tekin
Teşvik Tek Erkekler 2’si- Adem Çelikli
Teşvik Tek Erkekler 1’si- Abdullah Kocaoğlu

 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Belediyesi yangın zedelerin yanında

Büyükşehir Belediyesi yangın zedelerin yanında
Evleri yanan ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi iyi günde de kötü günde de vatandaşın yanında olmayı
sürdürüyor. Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gö...

MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Muratpaşa Belediyesi; Antalya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşen askerleri anmak için düzenlediği anma yürüyüşüne destek verdi. 
Muratpaşa Belediyesi; şehit askerleri anmak i&c...

ANTALYA'DA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Hayvancılıkta maliyetlerin yüzde yetmişini yem giderleri oluşturmaktadır. Yem giderlerinin yarısını ise saman, kuru ot, yeşil ot, silaj gibi kaba yemler oluşturmaktadır. Karlı bir hayvancılık için işletmelerin kendi kaba yemlerini üretiyor olmaları uzmanlarca önemle tavsiye ediliyor. Bu anlamda Antalya İl...