loader
Alkan ve Taksici Birliği

Alkan ve Taksici Birliği

As Taksi tarafından düzenlenen kahvaltıya; Antalya Şoförler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan'ın eşi Ayşe Alkan,  Oda Yönetim Kurulu katıldı.  Kahvaltıya farklı duraklardan pek çok durak başkanı ve taksici esnafı da eşlik etti. Kırkpınar Baş Pehlivanı Ali Gürbüz’ de düzenlenen kahvaltıda yer aldı. 
Açılış konuşmasını yapan Ayşe Alkan; As TaksiAilesi’ne ev sahipliği için teşekkür etti.Mehmet Ali Alkan'ın tutukluluk süreci hakkında konuşan Alkan, 6 Ekim'de ki Şoförler Odası seçiminde desteklerini esirgememeleri için ricada bulundu.


Alkan; “Ben, Mehmet Ali Alkan’ın eşi Ayşe Alkan .Eşim 84 gündür üzerine atılan bir iftira yüzünden tutukludur. Hüküm giymemiş, ilk mahkemesi olmamış, cezası kesinleşmemiştir.25 Ekim’de ilk mahkemesine çıkacak ve kendini savunacaktır. Bunun yanı sıra 6 Ekim’de seçim kampanyası düzenlenmiştir” dedi. 
Mehmet Ali Alkan’ın selamıyla birlikte “Bu zor günümde esnafım beni buraya getirdiği gibi burada da elimi tutacaktır.” sözlerini de iletti.
“Kendisinden tuz tanesi kadar şüphem olsaydı, bugün sizin karşınızda olmazdım. Bugün burada bir anne, bir eş olarak,çocuklarım için destek olmanızı istiyorum. Odanıza sahip çıkın, başkanınıza sahip çıkın. Bu olağanüstü seçim hepimizin kadrini belirleyecek. Şuan bir oy, bin oydur” sözlerinin ardından katılan herkese teşekkür etti. Kahvaltı fotoğraf çekimiyle son bulurken durak ziyaretlerine devam edildi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya’da Lider Fiat!

Antalya’da Lider Fiat!


6 yıl önce Best Haber

2019’da Antalyalıların Tercihi Fiat Oldu!

Geçtiğimiz yılı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri olarak bitiren Fiat, ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari modelleri ile Antalya’da da başarılı sonuçlara imza attı. Fiat 2019 yılında trafik tesc...

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Türk örf ve adetlerinde babalarımızın aile içinde merkezi bir konumu vardır.

Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Çocukların hayata hazırlanmasında,

sosyalleşmesinde önemli yer tutmaktadır.

Aile anne, baba ve çocuklardan oluşan bir bütündür. Ailede babalarım...

Muratpaşa Kaleiçi’yle EMİTT’te

Muratpaşa Kaleiçi’yle EMİTT’te


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi konseptiyle bu yıl 23’üncü kez düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, kısa adıyla EMİTT’te olacaklarını söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, Dünya Kültür Mirasının b...