loader
Alkan ve Taksici Birliği

Alkan ve Taksici Birliği

As Taksi tarafından düzenlenen kahvaltıya; Antalya Şoförler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan'ın eşi Ayşe Alkan,  Oda Yönetim Kurulu katıldı.  Kahvaltıya farklı duraklardan pek çok durak başkanı ve taksici esnafı da eşlik etti. Kırkpınar Baş Pehlivanı Ali Gürbüz’ de düzenlenen kahvaltıda yer aldı. 
Açılış konuşmasını yapan Ayşe Alkan; As TaksiAilesi’ne ev sahipliği için teşekkür etti.Mehmet Ali Alkan'ın tutukluluk süreci hakkında konuşan Alkan, 6 Ekim'de ki Şoförler Odası seçiminde desteklerini esirgememeleri için ricada bulundu.


Alkan; “Ben, Mehmet Ali Alkan’ın eşi Ayşe Alkan .Eşim 84 gündür üzerine atılan bir iftira yüzünden tutukludur. Hüküm giymemiş, ilk mahkemesi olmamış, cezası kesinleşmemiştir.25 Ekim’de ilk mahkemesine çıkacak ve kendini savunacaktır. Bunun yanı sıra 6 Ekim’de seçim kampanyası düzenlenmiştir” dedi. 
Mehmet Ali Alkan’ın selamıyla birlikte “Bu zor günümde esnafım beni buraya getirdiği gibi burada da elimi tutacaktır.” sözlerini de iletti.
“Kendisinden tuz tanesi kadar şüphem olsaydı, bugün sizin karşınızda olmazdım. Bugün burada bir anne, bir eş olarak,çocuklarım için destek olmanızı istiyorum. Odanıza sahip çıkın, başkanınıza sahip çıkın. Bu olağanüstü seçim hepimizin kadrini belirleyecek. Şuan bir oy, bin oydur” sözlerinin ardından katılan herkese teşekkür etti. Kahvaltı fotoğraf çekimiyle son bulurken durak ziyaretlerine devam edildi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ANTALYA'DA 700 ÇOCUK YEŞERDİ

ANTALYA'DA 700 ÇOCUK YEŞERDİ


6 yıl önce Best Haber

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU önderliğinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen ‘Yeşeren Çocuklar Projesi’nin 21.nci haftas�...

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...

Başkan Türel’den 5 yıldızlı karne hediyesi


790 okul birincisi 1580 yakını ile birlikte tatile çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu yıl da 790 ortaokul ve lise birincisini 1580 yakını ile birlikte 5 yıldızlı tatile gönderiyor. Antalyalı öğrenciler sömestirde ödev yerine 5 yıldızlı otelde tatil ya...