loader
1.5 yaşındaki çocuk 2. katın balkonundan düştü

1.5 yaşındaki çocuk 2. katın balkonundan düştü

Olay, Aşağı Hisar Mahallesi 4588 Sokak üzerinde meydana geldi. 3 katlı binanın 2. katındaki balkonda tek başına oynayan 1.5 yaşındaki Z.B. isimli kız çocuğu, beton zemine düştü. Bir vatandaş tarafından Özel Akdeniz Hastanesine kaldırılan minik kız, yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.


Etiketler: balkondan düşen çocuk manavgat balkon

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

Hız tutkusu ölüm getirdi: 2 ölü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Tek Teker Arif lakabıyla binilen motosiklet akrobatı Arif Razgatlıoğlu, aşırı hız nedeniyle kamyonetin arkasına çarptı.

Kazada, Razgatlıoğlu ve arkasında bulunan kadın yolcu olay yerinde can verdi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu&rs...

Balığın en güzel hali objektifte: Finalistler belli oldu

Konsepti su ürünleri sektörünün uluslararası arenada zirvede olduğu levrek, çipura ve alabalık olan yarışmada jüri 19 Şubat’ta toplandı, fotoğrafları değerlendirdi.

Adım adım finale

Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikl...