loader
Vali Ersin Yazıcı Başkan Böcek'i ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı Başkan Böcek'i ziyaret etti

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Vali Yazıcı, Başkan Böcek'e geçmiş olsun dileklerini iletirken, tüm dünyanın Coronavirüs salgınından bir an önce kurtulmasını diledi. Vali Yazıcı ve Başkan Böcek, ziyarette pandemi sonrası Antalya turizm hedefleri ve projeleri konusunda görüş alışverişi yaptı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yeni askerlik sistemi düzenlemesi yasalaştı!

Yeni askerlik sistemine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda 335 oyla kabul edildi. Yasayla, askerlik süresi altı aya inecek ve bedelli askerlik uygulaması kalıcı hale getirilecek. Yasanın yürürlüğe girmesi sonrasında yaklaşık 100 bin kişinin terhis olması bekleniyor.

Yeni askerlik sistemine ili...

Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kıymetli Basın Mensupları;

Sizler toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini,  yeri geldiğinde canınız pahasına dahi kaleme alarak kamuoyuna aktaran çok kıymetli bir mesleğin mensuplarısınız.  

Zor şartlar altında, gece gündüz demeden me...

FETÖ davasında son dakika gelişmesi!

ANKARA'daki FETÖ davasından son dakika haberler geliyor. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu Genelkurmay çatı davasında bugün karar açıklandı.

224 sanıklı G...