loader
Vali Ersin Yazıcı Başkan Böcek'i ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı Başkan Böcek'i ziyaret etti

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Vali Yazıcı, Başkan Böcek'e geçmiş olsun dileklerini iletirken, tüm dünyanın Coronavirüs salgınından bir an önce kurtulmasını diledi. Vali Yazıcı ve Başkan Böcek, ziyarette pandemi sonrası Antalya turizm hedefleri ve projeleri konusunda görüş alışverişi yaptı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dedikoduya inandılar, sınıra akın ettiler

Kaçakçılar sosyal medyadan “Yunanistan 15 bin göçmen alacak” yalanını yaydı. Söylentiye inanan İran’daki binlerce mülteci Van, Hakkari ve Ağrı sınırlarına yığıldı, polis alarma geçti.

Yunanistan'ın sınırlardan 15 bin mültecinin geçişine izin vereceği ...

Tütüncü: Üreticilerimiz yeniliklerle Kepez’e değer katıyor

Türkiye’de turfanda ilk yeşil eriğin üretildiği seralarda incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, “ Üreticilerimiz ortaya çıkardığı yeniliklerle Kepez’in tarım bölgelerine değer katıyor” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Cengiz...

Esnaf dostu başkan, taksici esnafı ile buluştu

Öğretmenevi Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafının istek ve taleplerini dinleyen Tütüncü, pandemiyle mücadele kapsamında Mayıs ayından itibaren taksi duraklarının 1521, taksilerin 24 bin 180 kez dezenfekte edildiğini, 620 taksici esnafına da içinde maske, dezenfektan ve siperlik bulunan sağlık kitle...