loader
Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kıymetli Basın Mensupları;

Sizler toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini,  yeri geldiğinde canınız pahasına dahi kaleme alarak kamuoyuna aktaran çok kıymetli bir mesleğin mensuplarısınız.  

Zor şartlar altında, gece gündüz demeden meslek aşkı ile büyük bir emeği ortaya koymaktasınız.

Hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız.

Türk basını milli mücadele yıllarında  milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur.  Türk Basını 15 Temmuz darbe girişiminde de yine milletimizin gözü, kulağı ve sesi olmuş, gücünü bir kez daha ispatlamıştır.

Bu kıymetli mesleğin, kıymetli mensupları…

Öncelikle görevlerini yaparken yaşamlarını kaybeden basın emekçilerini saygı ve minnetle anıyor, tüm basın çalışanlarımızın  ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de yürekten kutluyorum.

 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Son Dakika:Türkiye Saat 19.10'a Kilitlendi.Bakan Koca Açıklama Yapacak!

 

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından saat 19.10'da basın açıklaması yapacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin KocaHaberin Devamı

Domino’s Türkiye fast-food pazarında liderliği hedefliyor

İzlediği nokta atışı pazarlama stratejisiyle 2019 yılında önemli bir dönüşüm yaşayan Domino’s, 2020 yılında fiyat ve ulaşılabilirliğiyle Türkiye fast-food pazarında liderliği hedefliyor. Pizza satan evlere servis markası kimliğini genişleterek “Domino’s Sofrası” konseptini yaratan ve Ekm...

Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yeni tip Korona virüs nedeniyle (Covid-19)karantina koşullarını ihlal edip parkta oturan kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın karantina sürecinin bitimine kısa bir süre kaldığı ve ailesine yardım götüremediği için dışarı çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

<...