loader
Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Tütüncü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kıymetli Basın Mensupları;

Sizler toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini,  yeri geldiğinde canınız pahasına dahi kaleme alarak kamuoyuna aktaran çok kıymetli bir mesleğin mensuplarısınız.  

Zor şartlar altında, gece gündüz demeden meslek aşkı ile büyük bir emeği ortaya koymaktasınız.

Hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız.

Türk basını milli mücadele yıllarında  milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur.  Türk Basını 15 Temmuz darbe girişiminde de yine milletimizin gözü, kulağı ve sesi olmuş, gücünü bir kez daha ispatlamıştır.

Bu kıymetli mesleğin, kıymetli mensupları…

Öncelikle görevlerini yaparken yaşamlarını kaybeden basın emekçilerini saygı ve minnetle anıyor, tüm basın çalışanlarımızın  ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de yürekten kutluyorum.

 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya ekonomisinin toparlanması için bankalara büyük iş düşüyor

Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. Vakıfbank’ın kredi çalışmaları ve projelerini dinleyen Başkan Davut Çetin, Arıöz’e ATSO üyelerinin kredi talep ve ön...

​All-Star’ın Yıldız Bebeğine ÇiçekSepeti’nden 1000 Liralık Ödül

Türkiye basketbol liginin yıldız oyuncularını yer aldığı ING All-Star 2020, 19 Ocak’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, tatlı bir yarışa da ev sahipliği yaptı. ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsoru ÇiçekSepeti, d&uum...

Kepez’den esnafa 20 milyon TL’lik destek

Başkan Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen belediye kiracısı 411 esnafa uyguladıkları 6 aylık kira muafiyetinin, belediyeye maliyetinin 20 milyon TL’nin üzerinde olduğunu açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem yeni yıllarını tebrik ...