loader
Tütüncü’den 1 günde 6 doğum günü ziyareti

Tütüncü’den 1 günde 6 doğum günü ziyareti

Başkan Hakan Tütüncü, 2021’in ilk mesaisinde, doğum günlerinin Ocak ayının ilk günlerinde olmasından dolayı 6 mahalle muhtarına, doğum günü ziyaretinde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki birlik ve beraberlik ortamına güzel bir örnek teşkil eden muhtarların doğum günlerini kutlamayı, yeni yılın ilk haftasında da sürdürdü.
Yeni yılın ilk mesaisine muhtarlar ile başlayan Başkan Tütüncü, doğum günlerinin Ocak ayının ilk günlerine denk gelmesinden dolayı da bir gün içerisinde 6 mahalle muhtarının doğum gününü kutladı.
Tütüncü,  Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Süleyman Demirel, Aktoprak Mahalle Muhtarı Osman Fatih Yarbaş, Şelale Mahalle  Muhtarı Hüseyin Karaman, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu ve Güneş Muhtarı Mehmet Özgan’ı doğum günleri nedeniyle makamlarında ziyaret etti.
Başkan Hakan Tütüncü, yaş pasta ve çiçekle ziyaret ettiği muhtarlara, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diledi.
Ziyaretlere Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Çivik ile Belediye Meclis Üyesi Nebi Sezgin de eşlik etti.

Kepez’de aile ortamı var


Kepez’in muhtarlarıyla güzel bir aile olduklarının altını çizen Tütüncü, “Her zaman değer verdiğimiz, bölgelerine yapılacak olan hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızla, doğum günü kutlamalarıyla var olan dostluğumuzu ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Muhtarlarımızla güzel bir anı paylaşarak hem hatıralar biriktiriyoruz, hem de aile olduğumuzun altını bir kez daha çiziyoruz. Örnek bir dayanışma, kaynaşma ortamının oluştuğu bu ziyaretlerde muhtarlarımızla mahallerine yapılacak olan hizmetlerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetlerimizi birlikte şekillendirdiğimiz muhtarlarımızla güzel bir Kepez için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir'den merkezde bakım onarım çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi ile Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, korona önlemleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kent merkezinde bakım onarım ve düzenleme çalışması yaptı.

...
 Elmalı otogarı açılışa hazır


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşa konforlu ve kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

...
Güler Sabancı'dan Kadınlar Günü Mesajı

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayınladı. Toplumsal ve ekonomik gelişme için kadınların desteklenmesinin önemini vurgulayan Güler Sabancı, “Kadınların çalışma hayatı...