loader
Tütüncü, 111 çiftin nikahını kıydı

Tütüncü, 111 çiftin nikahını kıydı

Akdeniz Festivali’nde 111 çiftin nikahını kıydı.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin ana sponsoru olduğu Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali’nde 111 çiftin nikahını kıyarak, 30 olan kendi rekorunu egale etti. 80 ilin vatandaşlarının bir araya geldiği ve Antalya’nın tanıtıldığı festivalin finali, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne denk geldi. Bu sebeple 111 engelli çiftin nikahının kıyıldığı panayır havasındaki festivalin finali, Dokuma Park’ta gerçekleştirildi.Hatıra fotoğrafı çektirdilerAnadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın organize ettiği festivale eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte katılan Başkan Tütüncü, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Çeşitli gösterilerin de sergilendiği festivalde, Tütüncü çifti isteyen her vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ortak paydamız Türkiye

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, güzel bir şehir meydana getirirken aynı zamanda gönüllerde de yer etmek gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin her ilinden katılımın gerçekleştiği festivalde ortak paydanın Türkiye Cumhuriyeti olduğu vurgusunu yapan Tütüncü, hep birlikte ay yıldızlı bayrağımızın daha da yükseklerde dalgalanması için çabalayacaklarını söyledi.

Engeli çiftlere mutluluk temennisi

Çiftlerin nikahını kıyan Başkan Tütüncü, nikah cüzdanını festivalin düzenleyicileri ve destekleyicileri ile birlikte verdi. Bugüne kadar en fazla 30 çiftin nikahını kıydığını belirten Tütüncü, “Bu anlamda ben de bir rekor kırdım. Kardeşlerimiz sıcacık yuvalarında mutlu olsunlar. Cenab-ı Allah onlara bir düzine çocuk nasip etsin” dedi.


Etiketler: tütüncü kepez belediyesi kepez belediye başkanı hakan tütüncü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ YOLLARI DÜZELTMEYE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi, kent genelinde bozulan yolları düzeltmeye devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yayla, Hocalar

ve Side Mahallelerinde bozulan yollarda yama çalışması gerçekleştirdi. 106

mahalle genelinde ulaşımın aksamaması ve gü...

Büyükşehir Ali Çiçek'e sahip çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimlerde ceza yemesiyle gündeme gelen Ali Çiçek'e sahip çıktı. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla, Büyükşehir Zabıta ekipleri, Ali Çiçek'i bulup Bimekan'a yerleştirdi.

...
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Manavgat Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Engelli Transfer Araçları”

özellikle pandemi döneminde engelli vatandaşların imdadına yetişti. Engelli

vatandaşlar, belediyenin bu hizmeti sayesinde kamu kurumları, hastaneler

ve tüm işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor...