loader
Trump Obama'yı suçladı! Milyonlarca insan öldü

Trump Obama'yı suçladı! Milyonlarca insan öldü

ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde ulusal güvenlik danışmanlığı yapan Susan Rice'ı "felaket" olarak niteledi.Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Obama'nın ulusal güvenlik danışmanına yönelik eleştirilerde bulunarak, Rice'ı "Obama'nın felaketi" olarak tanımladı. 

 

Başkan Trump, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak Başkan Obama'nın felaketi olan Susan Rice şimdi bize Suriye'de ne yapılacağı hakkında fikrini söylüyor. 'Kumda kırmızı çizgiyi' hatırlıyor musunuz? Bu Obama idi. Milyonlarca insan öldü. Hayır, sağ ol Susan, sen bir felakettin."

 

KAYNAK: http://www.haber7.com/dunya/haber/2907769-trump-obamayi-sucladi-milyonlarca-insan-oldu


Etiketler: ABD TRUMP SUSAN RICE OBAMA DÜNYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Düşen F-35'in enkaz parçaları bulundu

Dün Pasifik Okyanusu'na düşen Japonya'ya ait F-35 savaş uçağının enkaz parçaları bulundu, pilotu arama çalışmaları sürüyor.

Uçağın kuyruğuna ait enkazın, ülkenin kuzeydoğu kıyıları açıklarında bulunduğunu bildiren Savunma Bakanı Takeşi Ivaya, kayıp pi...

İspanya'da yeni tip koronavirüs kaynaklı can kaybı 8189'a yükseldi

İspanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 849 artarak 8 bin 189'a yükseldi.

...
Suudi Arabistan, Ortadoğu’nun yeşil enerji liderleri arasına girdi

Bu yılki Abu Dabi Sürdürülebilirlik Haftası'nda Dünya Gelecek Enerji Zirvesi Güneş Forumu'nda açıklanan Solar Outlook Raporu'na göre, Suudi Arabistan yenilenebilir enerji kullanma yarışında Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin liderlerinden biri haline geldi.

Orta Doğu Güneş End...