loader
Trabzonspor hazırlık maçında rahat kazandı

Trabzonspor hazırlık maçında rahat kazandı

TrabzonsporIrak 1. Lig takımlarından Naft Missan ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

Bordo-mavililer, Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Arcaida Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmaya, Esteban, Kamil Ahmet Çörekçi, Mas, Pereira, Hüseyin Türkmen, Furkan Yıldırım, Olcay Şahan, Sosa, Volkan Şen, Castillo ve Rodallega ilk 11 ile çıktı.Trabzonspor, ilk yarıyı 34. dakikada penaltıdan Rodallega ve 41. dakikada Castillo'nun attığı gollerle 2-0 önde kapattı.Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Karadeniz ekibi, 53. dakikada Dame N'Doye ve 60. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Genç oyuncular ilk 11'de

Antalya'daki kampa getirilen 21 Yaş Altı takımı oyuncuları Hüseyin Türkmen ve Furkan Yıldırım, hazırlık maçında ilk 11'de yer aldı.

Bir diğer genç oyuncu Tayyip Ebrar ise 70. dakikada Pereira'nın, bordo-mavili takımın eski oyuncusu İbrahima Yattara'nın tavsiye ettiği 18 yaşındaki Gineli futbolcu Amara Keita ise 81. dakikada Emmanuel Mas'ın yerine oyuna dahil oldu. 16 yaşındaki genç kaleci Arda Akbulut da 85. dakikada Esteban'ın yerine oyuna girdi.

Olcay Şahan sahaya kaptan olarak çıkarken, sakatlığı geçen Volkan Şen ise 90 dakika görev yaptı.


Etiketler: trabzonspor ırak antalya maç belek turizm merkezi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Galatasaray, Diagne'nin transferi için Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaşmaya varırken KAP açıklamasının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Galatasaray'a Ocak ayında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak beklentilerin uzağında Mbiaya Diagne, sarı-kırmızılı takıma veda etme...

Ertuğrul Sağlam Ankaragücü'nün teklifini geri çevirdi

Transfer yasağını kaldıramayan Ankaragücü, teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdü ancak Sağlam bu teklife olumsuz yanıt verdi.

Transfer dönemi dün gece sona erdi ve Süper Lig kulüpleri kadrolarına yaptıkları takviyelerle güçlerine gü&c...

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi: ‘Bu bir kırılma noktası! Bir daha olmayabilir’

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulüpteki seçim öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Aydın'a konuşan Çebi, "Bu bir kırılma noktası. Ya bugün ya bir daha bu olmayabilir" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın se&cce...