loader
The BIG 5 Show Dubai’de BETA Kimya rüzgarı

The BIG 5 Show Dubai’de BETA Kimya rüzgarı

Türk kimya sektörünün lider üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., dünyanın en büyük yapı sektörü fuarlarından The BIG 5 Show Dubai’de yeni ürünleriyle büyük beğeni topladı. B1 ve B2 sınıfı yangına dayanımlı PU Köpük ürünlerini de yurt dışında ilk kez tanıtan BETA Kimya A.Ş., yapı sektörüne yönelik MS polimer, silikon, mastik ve yeni hızlı yapıştırıcı ürünleriyle de dikkatleri üzerine çekti.
Türkiye’nin en köklü kimya şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., yapı ve inşaat sektörlerine yönelik ürünlerini, Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı The BIG 5 Show Dubai’de vitrine çıkardı. Ar-Ge ve inovasyona odaklanarak 60’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren BETA Kimya A.Ş., APEL ve MitreApel markalı ürünleriyle, özellikle Körfez ülkelerinden gelen sektör profesyonellerinin yoğun ilgisini gördü.
Yangına dayanımlı PU Köpük APEL PF380 ve PF390 ürünlerini, yurt dışında ilk kez The BIG 5 Show fuarı kapsamında Dubai’de tanıtan BETA Kimya A.Ş., yapı ve inşaat sektörünün beklentilerine yanıt veren B1 ve B2 sınıfı köpükleriyle katılımcılardan tam not aldı. INTERMOB 2019 fuarında ilk kez tanıtılan yapı malzemesi yapıştırıcısı MitreApel Stonebond ise uygulamalı örneklerle sergilendi.
MS Polimer teknolojisine sahip hibrit ürünler APEL High Tack ve APEL Universal’in yanı sıra silikon ile mastik ürünleriyle de öne çıkan BETA Kimya A.Ş., yüzde 30 büyüyen ambalajıyla yenilenen MitreApel MEGA’yı da yabancı ziyaretçilerin beğenisine sundu.
B1 ve B2 sınıfında aranan tüm özellikler APEL Yangına Dayanımlı Köpük’te buluştu

Otel, hastane, okul, kampüs vb. hizmet binalarının kapı, pencere ve yangın çıkış kapılarının montajında kullanılabilen yangına dayanımlı PU köpükler APEL PF380 ve APEL PF390, olası bir yanma esnasında kendiliğinden sönebiliyor. B1 ve B2 sınıfında iki ayrı alternatif sunan APEL PU Yangına Dayanımlı Köpük, tüm yaşam alanlarına ekstra güven katıyor.

APEL Yangına Dayanımlı PU Köpük, kapılardan pencere kasalarına kadar tüm doğramaların sabitlenmesinde, boşlukların doldurulmasında güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca elektrik tesisatları, sıcak ve soğuk su borularının izolasyonlarında; boşluk, delik ve çatlakların kapatılmasına pratik bir çözüm sunuyor.
MitreApel’den yeni StonebondDekoratif taş, mermer, granit gibi materyalleri saniyeler içinde yapıştırabilen MitreApel Stonebond yapı sektörü için akılcı ve pratik bir çözüm sunuyor. Dekoratif objelerde, yapışması zor yüzeylerde ve dar alanlarda dahi kullanılabilen MitreApel Stonebond, inşaatlardaki ağır taş panellerin sıvama öncesi ilk tutundurma işlemlerinde gösterdiği yüksek performansla öne çıkıyor.


Etiketler: BETAKİMYA TÜRKİYE DUBAİ KİMYA ANTALYA AKDENİZ APEL

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BM Cemal Kaşıkçı cinayetinin raporunu açıkladı cinayetin arakasında kim var

Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı rapor açıklandı. Raporda cinayetin arkasında Prens Selman'ın olduğu açıklandı.

Raporda, "Suudi Arabistan, diplomatik ayrıcal�...

Deri sektörü ayakkabı ve çantalarıyla İtalya’da görücüye çıkıyor

Dünya’nın en önemli ayakkabı ve deri çanta ve aksesuar fuarı olarak kabul edilen Garda Expo Riva Schuh Fuarı’na üst üste 3 yıldır Milli Katılım Organizasyonu yaptıklarını dile getiren Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar, Garda Bags Deri &Cc...

Milli motosikletçiler dünya pistlerinde

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya göre Toprak ve Bahattin Hollanda'da, Can ABD'de, Asrın Rodi de İspanya'da damalı bayrağı görmeye çalışacak.

Toprak Razgatlıoğlu'nun Türkiye'yi temsil ettiği Dünya Superbike Şampiyonası’nda sezonun 4. aya...