loader
TAHTALI’DA KAR KEYFİ

TAHTALI’DA KAR KEYFİ

Antalya Kemer’de sezonun ilk karı yağdı

Kar keyfi yaşamak isteyenler, Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağının zirvesinde 2365.mt de bu heyecanı yaşıyor.

Halil ÖNCÜ – KEMER

Antalya Kemer’de alternatif turizmin merkezi “Olympos Teleferik” işletmesinde sezonun ilk kar keyfi yaşanıyor.  Önceki akşam yağan kar ile Tahtalı dağının zirvesi olan 2365 mt, beyaza bürünürken, gelen konuklar da bu keyfi yaşamaya başladı. Kara hasret olan Antalyalılar ile bölgede konaklayan yerli yabancı turistler Olympos Teleferik’e büyük ilgi gösteriyorlar.

Olympos Teleferik, özellikle çocukların merakla bekledikleri kar yağışının düşmesi ve zirvede beklenen karın yağması ile ilgi odağı olurken, özellikle son dönem zirveye büyük ilgi gösteren Güney Koreli misafirler dikkat çekerken, Antalya’dan gelen ve 2365 mt. zirveye çıkanlar da bu heyecanı yaşıyorlar.


Etiketler: KEMER KARKEYFİ OLYMPOS TELEFERİK TAHTALIDAĞI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ABB'DEN ENGELSİZ SEÇİM

ABB'DEN ENGELSİZ SEÇİM


7 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlara oyunu kullanabilmesi için ulaşım hizmeti verecek.

Büyükşehir Belediyesi seçim günü...

AKMEK’in ‘Narin Eller, Nadir İşler’ Sergisi açılıyor

AKMEK’in ‘Narin Eller, Nadir İşler’ Sergisi açılıyor

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları’nın(AKMEK) 10. geleneksel ‘Narin Eller, Nadir İşler’ yılsonu sergisi açılıyor.

Kepez Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetlerinden biri olan ve binlerce...

Güver Kanyonu’na yürüdüler

Güver Kanyonu’na yürüdüler


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM) spor

ve çevre koruma çalışma grupları, Düzlerçamı’ndan Güver Kanyonu’na doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yaklaşık 9 kilometrelik yürüyüş 6...