loader
Sokağa çıkamayan vatandaşlar balkonlarda söyleyip oynadı

Sokağa çıkamayan vatandaşlar balkonlarda söyleyip oynadı

Antalyalı genç müzisyen Özüm Özmen, Ankara'da çalıştığı orkestra karantina sebebiyle işlere ara verince Antalya'daki ailesinin yanına geldi. Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yenigün mahallesinde yaşayan Özmen, hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan komşularını biraz olsun neşelendirmek için harekete geçti. dün akşam Kayaaltı sitesindeki evlerinin balkonundan komşularına moral konseri veren Özmen, saz çalıp Kesik Çayır türküsünü söyledi.


 

Komşular balkonlarında oynamaya başladı

 

Neşet Ertaş'ın Kesik Çayır türküsüyle şenlenen balkonlar birden oynayan ve türküye eşlik eden komşularla doldu. Komşular bir yandan Özmen'e eşlik etti diğer yandan oynadı. Konserin sonunda tüm sokaktan alkış sesleri yükseldi.


Etiketler: antalya sokağa çıkma yasağı antalya balkon konser Antalyalı genç

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”


6 yıl önce Best Haber

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yoğun bir ilgi ile başlayan Fuarda, özel bir konsept ile tüm Antalya’nın ilçelerinin bi...

Tütüncü’den sağlıklı yaşama destek

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ‘Sağlıcakla Kal’ projesinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilere sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. 

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği&rsq...

Kepez’den jet hizmet

Kepez’den jet hizmet


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi sakinlerinin 'yol hizmeti’ talebini 24 saat geçmeden karşıladı. ASAT’ın kanalizasyon yapmasını beklenmeden yollarda yaşanan toz ve çamur problemini sona erdirecek olan çalışmalara başlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, g...