loader
Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz sıcağından bunalan Antalyalılar için yaylalara ulaşımı kolaylaştırıyor.Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk yollar onarılıyor.


Antalya’nın serin yaylalarına çıkmak isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yayla yolarında bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı son olarak Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı. 
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk olan bölümlerini sökerek dolgu malzemesi ile tekrar sıkıştırılıyor, belirlenen bölgelere büz konularak, şarampoller temizleniyor. Çalışmalar tamamlanınca Söbüçimen yaylasına ulaşım daha kolay ve rahat olacak.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

EN BÜYÜK AŞÇI BULUŞMASI ANTALYA’DA

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), 15-18 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya’da

gerçekleştirilecek 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile 31 Uluslararası

Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na “Yaşasın Anadolu” temasıyla

katılım göste...

YÖRSİAD’ın konuğu Gülin Bozkurt oldu

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) konuk konuşmacı olarak, Doğa Girişimcisi, Konuşmacı, Eğitmen Gülin Bozkurt'un katıldığı 'Tekne Olmak' Konulu 'YÖRSİAD Şubat Ayı Kahvaltı Toplantısını gerçekleştirdi.

Çok sayıda YÖRSİAD üyesinin katıldı�...

Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez Belediyesi’nin  spor okulları verdiği profesyonel ve kaliteli eğitimler ile spor alanında başarılara imza atan gençler yetiştiriyor. Özellikle güreşte elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Kepez Belediyespor, katıldığı her müsabakada derece almayı başardı.
Kepez Belediyesi Spo...