loader
Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz sıcağından bunalan Antalyalılar için yaylalara ulaşımı kolaylaştırıyor.Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk yollar onarılıyor.


Antalya’nın serin yaylalarına çıkmak isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yayla yolarında bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı son olarak Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı. 
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk olan bölümlerini sökerek dolgu malzemesi ile tekrar sıkıştırılıyor, belirlenen bölgelere büz konularak, şarampoller temizleniyor. Çalışmalar tamamlanınca Söbüçimen yaylasına ulaşım daha kolay ve rahat olacak.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Neşet Ertaş STK Merkezi açılıyor

Neşet Ertaş STK Merkezi açılıyor


8 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin ilçedeki vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyetleri yapabilmesini
sağlayacak olan Neşet Ertaş STK Merkezi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla
8 Şubat Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılac...

Türel, “Meltem Pazarı’nı yakışır hale getireceğiz” 


Pazarcı esnafıyla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yapacakları yeni düzenleme ile Meltem Pazarını mahalleye ve esnafa yakışır hale getireceklerini söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Meltem Perşembe Pazarı alanı içerisinde P...

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...