loader
Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Söbüçimen yayla yoluna bakım yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz sıcağından bunalan Antalyalılar için yaylalara ulaşımı kolaylaştırıyor.Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk yollar onarılıyor.


Antalya’nın serin yaylalarına çıkmak isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yayla yolarında bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı son olarak Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunun bakım ve onarım çalışmalarına başladı. 
Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, Gündoğmuş, Alanya ve Manavgat ilçelerine bağlı birçok mahalle ve yaylayı birbirine bağlayan Söbüçimen yayla yolunda bozuk olan bölümlerini sökerek dolgu malzemesi ile tekrar sıkıştırılıyor, belirlenen bölgelere büz konularak, şarampoller temizleniyor. Çalışmalar tamamlanınca Söbüçimen yaylasına ulaşım daha kolay ve rahat olacak.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez Belediyesi’nin gezici ‘Sağlık Tır’ı, mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Kepez’in 68 mahallede 73 kez gerçekleştirdiği göz sağlığı taraması hizmetinden 15 bin 111 kişi yararlandı.

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ‘Sağlık Tır’ı ile hizmet...

Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Günleri etkinliği düzenledi

Dikkat eksikliği ve çözümleri anlatıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aile ve Çocuk Günleri kapsamında Eğitim Bilimci
Mehmet Altunpınar, “Dikkat Eksikliği ve Çözümleri’ konulu bir konferans verdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kült&uum...

Başkan Esen; “Konyaaltı’nda herkese eşit hizmet vereceğiz”

Başkan Esen; “Konyaaltı’nda herkese eşit hizmet vereceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, seçim döneminde vaat ettiği 23 projenin tamamını beş yıllık süreçte hayata geçireceklerini, belediye hizmetleri noktasında kimin hangi partiyi oy verdiğine bakmaksızın, herkese eşit ...