loader
Şekerbank sermaye tabanını kuvvetlendiriyor

Şekerbank sermaye tabanını kuvvetlendiriyor

Şekerbank, 250 milyon TL’lik ilave ana sermaye niteliğinde

tahvil ihracını tamamladı.

Şekerbank, 250 milyon TL tutarında ilave ana sermaye niteliğindeki ilk tahvil ihracını başarıyla tamamladı. Şekerbank’ın Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranına (TLREF) endeksli 250 milyon TL tutarında ve beşinci yılın sonunda itfa opsiyonuna sahip ilave ana sermaye niteliğinde ilk tahvil ihracı, yurt içindeki nitelikli yatırımcılara yönelik gerçekleştirildi.

66 yıldır üretimin finansmanında öncü rol alan Banka, ilave ana sermaye niteliğindeki ilk tahvil ihracı ile bir yandan köklü ve tabana yaygın kaynak yapısını çeşitlendirirken bir yandan da özkaynak tabanını daha da kuvvetlendirerek ekonomiye verdiği desteği artırmayı hedefliyor.

Şekerbank’ın teknolojik altyapı ve süreçlerini uçtan uca yenilediği transformasyon programının, söz konusu ihracın da desteğiyle önümüzdeki dönemde bankanın sürdürülebilir büyüme hedeflerine ivme kazandırması bekleniyor.


Etiketler: EKONOMİ ŞEKERBANK TLREF BANKALAR TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Temmuz 2019 enflasyon oranı ne kadar? Doların beklediği haber

TÜİK'ten Temmuz 2019 enflasyonuna dair beklenen son dakika açıklama geldi. Buna göre enflasyon aylık yüzde 1.36 artış gösterdi. Yıllık enflasyon ise yüzde 16.65 oldu. Doğalgaza ve sigaraya yapılan zamlar henüz enflasyon rakamlarına yansımadı. Temmuz'da fiyatı en çok artan ürün yurt...

KADIN İŞVERENLERİN ORANI YÜZDE 8,8 OLDU

Türkiye’deki cinsiyete göre işveren olarak çalışanların dağılımı belli olurken, bu rakam 2017 yılı itibarıyla kadınlarda yüzde 8,8 olarak görüldü.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden ve medya yansımalarından derlenen bilgilere göre, T&uu...

Ekonomide kısır döngünün nedeni iktisat politikaları

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Türkiye ekonomisinin bugününü ve yarınını ele almak üzere mezunları, önemli kurumlarının temsilcilerini bir araya getirdi. Etkinlikte ekonomi alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla Türkiye’nin ekonomik geçmişi ve krizden çıkış yolları tart...