loader
Güven endeksi hizmet sektöründe yükseldi

Güven endeksi hizmet sektöründe yükseldi

Güven endeksi hizmet sektöründe yükselirken perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde düştü.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endeksleri verisini açıkladı. Buna göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi Nisan ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,1 artarken perakende ticaret sektöründe yüzde 1,3 ve inşaat sektöründe yüzde 0,1 azaldı.


Etiketler: Güven endeksi hizmet sektörü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Milyarderlerin serveti 21.6 milyar dolar eridi

Geçen yıl yaşanan kur şoku ve ekonomik kriz nedeniyle Forbes milyarderler listesine giren Türk milyarderlerin serveti 64.7 milyar dolardan 43.1 milyar dolara indi. Listede yer alan milyarder sayısı da 36’dan 25’e düştü.
2018 Ağustos ayında yaşanan kur şoku sadece alım gücünün azalmasına y...

Plastik üretimi 2019’da miktarda yüzde 3,4 arttı

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) verilerine göre 2019 yılında plastik mamul üretimi bir önceki yıla kıyasla miktarda yüzde 3,4 artışla 9,46 milyon tona yükselirken değerde ise yüzde 2,5 düşüş ile 33,4 milyar dolar olarak gerçekle�...

 “TARZEC 320 WG”

“TARZEC 320 WG”


5 yıl önce Best Haber

Tarım endüstrisinin global lideri Corteva Agriscience, buğdayda dar ve geniş yapraklı yabancı ot kontrolünde etkili bir çözüm olan TarzecTM 320 WG’nin Türkiye lansmanı için yola çıkmaya hazırlanıyor.

ADANA, Ocak 2, 2019 — Yeni yıla ...