loader
Renault’da Aralık ayında cazip fırsatlar

Renault’da Aralık ayında cazip fırsatlar

Renault, Aralık ayında Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan modellerinde cazip faiz oranları sunuyor.

Kampanya* dahilinde Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan, anlaşmalı kamu bankalarının sunduğu 50.000TL kredi 36 ay vade için 0,69 faiz fırsatı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Renault, hafif ticari araç müşterileri için de cazip fırsatlar yer alıyor. Aralık ayında Kangoo Express modelinde 6.000TL; Kangoo Multix, Master, Yeni Master ve Trafic ailesinde ise 4.500 TL indirim imkanı bulunuyor.

Aralık ayında hurda teşviki ile Clio HB 74.900TL’den, Megane Sedan ise 105.900TL’den başlayan fiyatlarla** müşteriler ile buluşuyor.

Kampanya kapsamında Renault KAsko’da anında 1.000TL, uzatılmış garantide ise 500 TL indirim imkanı da bulunuyor.


Etiketler: RENAULT CLİOHB MEGANESEDAN KAMPANYA TÜRKİYE CLİOSPORTTOURER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in buğday ovaları yemyeşil

Kepez’in buğday ovaları yemyeşil


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, tarıma farkındalık oluşturmak ve atıl arazileri üretime kazandırmak amacıyla 540 dönüm tarlaya ektiği buğday tohumları filiz verdi.

Kepez Belediyesi, tarımsal üretime dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kirişçiler Mahallesi’nde 200 dönüml&u...

 Otomotiv Çözümleri Semineri Yoğun İlgi Gördü

Kaynak sektörünün lider kuruluşu Lincoln Electric Türkiye (Askaynak) Otomotiv Çözümleri Semineriyle sektöre yeni bir soluk getirdi. Sektörün önemli oyuncularının ve uzmanlarının katıldığı seminerde Lincoln Electric Global Otomotiv Segment Direktö...

Başkan Hakan Tütüncü, 540 dönüm alana ektikleri

11 ton buğdayın hasadından 1 milyon 250 bin adet ekmek üretmeyi planladıklarını açıkladı. Tütüncü, üretilen ekmeği de sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ilçe halkıyla paylaşacaklarını aktardı.

Kepez Belediyesinin, tarıma farkındalık oluşturmak ve atıl tarım arazilerini ü...