loader
Potada derbi heyecanı

Potada derbi heyecanı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında yarın Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Ligde normal sezonu 2. sırada tamamlayan sarı-lacivertliler ile 7. sırada tamamlayan siyah-beyazlılar, play-off'ta eşleşmişti.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında normal sezonda oynanan 2 karşılaşmayı da sarı-lacivertliler kazandı. Toplam 2 galibiyete ulaşacak takımın yarı finale çıkacağı seride 2. karşılaşma 20 Nisan Cumartesi günü BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde oynanacak.

 

KAYNAK:HURRİYET.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/potada-derbi-heyecani-41184098


Etiketler: DERBİ BASKETBOL TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor


5 yıl önce Best Haber

Bursaspor, bu sezon puan kaybettiği 25 maçın 16'sında rakiplerinden daha yüksek rakamlar ortaya koymasına karşın kazanamayınca, galibiyet sayısı yalnıca 5'te kaldı.

Spor Toto  Haberin Devamı

Triatlonda Hedef Şampiyonluk

Triatlonda Hedef Şampiyonluk


6 yıl önce Best Haber

Türkiye Triatlon Federasyonu'nun düzenlediği Marmaris Duatlonu gerçekleştirildi. 5 kilometre koşu, 20 kilometre bisiklet ve 2.5 kilometre koşu etabının yer aldığı yarışa Antalyaspor’dan Oğuz Bodur, Burhan Cömertoğlu, Necati Şevik, Sabri Yiğit Üfler, Mustafa Çelik ve Mehmet Zahit Pişirici katıld�...

Antalyaspor yüzme takımı madalyaları topluyor

Geçen hafta Ankara’da düzenlenen 11-12 Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden

Antalyaspor yüzme takımı bu kez de 13-15 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul’da

gerçekleştirilen Türkiye Küçükler (13-14 yaş) Kısa Kulvar Yüzme Şampiy...