loader
Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı

Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 15’nci hafta karşılaşmasında MuratpaşaBelediyespor, sahasında Yenimahalle Belediyesi’ni 30-25 mağlup etti.
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor hentbol takımı sahasında bu hafta Yenimahalle Belediyesi’ni ağırladı. Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren maç için Süleyman Evcilmen Spor Salonu tribünleri doldu. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kulüp Başkanı Murat Şimşek de takip etti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı Paşanın Meleklerinin 16-11 üstünlüğüyle geçilirken MuratpaşaBelediyesyor, 2’nci yarıda da üstün oyunu sürdürdü. Karşılaşma ev sahibi takımın 30-25 galibiyetiyle sona ererkenPaşanın Meleklerinde Yağmur Toprak 8 golle maçın en skorer oyuncusu oldu. Yenimahalle maçıyla birlikte ligde galibiyet serisini 6 maça çıkaran Paşanın Melekleri, 20 puanla 2’nciliğe yükseldi.


Etiketler: Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı Kadınlar Hentbol Süper Ligi Muratpaşa Belediyespor Muratpaşa Belediyespor hentbol takımı Süleyman Evcilmen Spor Salonu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Radamel Falcao siftah yaptı

Radamel Falcao siftah yaptı


7 yıl önce Best Haber

Galatasaray, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Yeni transfer Falcao, Galatasaray'la ilk idmanına çıktı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ilk olarak salonda core aktiv...

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ŞOV.

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14 yeni transfer ile 2019-2020

futbol sezonuna hızlı bir giriş yaptı

Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) şampiyon parolası ile çıkmayı

hedefleyen Manavgat Belediyespor, 14...

Mehmet Topal'ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok takımın transfer gündemine giren Mehmet Topal, Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu...