loader
Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı

Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 15’nci hafta karşılaşmasında MuratpaşaBelediyespor, sahasında Yenimahalle Belediyesi’ni 30-25 mağlup etti.
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor hentbol takımı sahasında bu hafta Yenimahalle Belediyesi’ni ağırladı. Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren maç için Süleyman Evcilmen Spor Salonu tribünleri doldu. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kulüp Başkanı Murat Şimşek de takip etti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı Paşanın Meleklerinin 16-11 üstünlüğüyle geçilirken MuratpaşaBelediyesyor, 2’nci yarıda da üstün oyunu sürdürdü. Karşılaşma ev sahibi takımın 30-25 galibiyetiyle sona ererkenPaşanın Meleklerinde Yağmur Toprak 8 golle maçın en skorer oyuncusu oldu. Yenimahalle maçıyla birlikte ligde galibiyet serisini 6 maça çıkaran Paşanın Melekleri, 20 puanla 2’nciliğe yükseldi.


Etiketler: Paşa’nın Melekleri zirveye göz kırptı Kadınlar Hentbol Süper Ligi Muratpaşa Belediyespor Muratpaşa Belediyespor hentbol takımı Süleyman Evcilmen Spor Salonu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Genç Akrepler deneyim kazandı

Genç Akrepler deneyim kazandı


5 yıl önce Best Haber

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen 3 Uluslararası Gençlik Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya U15 kategorisinde katılan Antalyaspor, C Grubu ilk maçında Ukrayna’dan Shaktar Donetsk ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maç�...

MANAVGAT PLAJ FUTBOLUNDA ŞAMPİYON ELEKTRONİK MARKET OLDU

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Mehmet İnci Etabı sona erdi. Yerli ve yabancı birçok turistinde heyecanla izlediği turnuvanın sonunda gülen taraf...

Fenerbahçe yine geri döndü!

Fenerbahçe yine geri döndü!


5 yıl önce Best Haber

Sarı-Lacivertliler, bu sezon derbilerdeki geleneğini yine bozmadı! Dün akşam Galatasaray karşısında 4. kez bir derbide geriye düşen Kanarya, 10 kişiyle maça dengeyi getirip puan kapmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesinde dün akşam Ülker Stadı’nda Galatasaray&rsqu...