loader
Muratpaşa Belediyesi yaraları sarıyor

Muratpaşa Belediyesi yaraları sarıyor

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’da geçen haftalarda etkili olan fırtına, hortum ve sağanak yağışta sera ve evleri zarar gören 26 aileye 2 bin 500’er lira maddi yardımda bulundu. Muratpaşa Belediyesi ayrıca zarar gören evlerin bakımına ve seraların temizliğine destek veriyor. 
Antalya’da Ocak ayının son günlerinde etkili olan fırtına, hortum ve sağanak yağışta özellikle Yenigöl ve Güzelbağ mahallerinde ev ve saraları gören 26 aileye maddi yardımda bulundu. Yardımlar her haneye ortalama 2 bin 500 lira olmak üzere bir defaya mahsus gerçekleştirildi. Maddi yardımın yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de zarar gören seralarla, evlerin temizlik ve onarım çalışmalarına destek verdi. 
Muratpaşa Belediye BaşkanıÜmit Uysal,  fırtına nedeniyle maddi zarara uğrayanlar için ilk günden itibaren tüm belediye imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Seralarla, evlerin temizliği ve onarımı için iş makinesi, malzeme ve işgücü desteği verirken Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün de mahallerde hasar tespit çalışması gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Uysal, “Bu tespitler doğrultusunda belediyenin yasal limitlerini sonuna kadar zorlayarak ihtiyacı olan ailelerimize de maddi yardımda bulunduk. Bu vesileyle Antalya’ya tekrar “Geçmiş olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.  


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi yaraları sarıyor Murapaşa Belediyesi fırtınadan zarar gören ailelere yardım Antalya fırtınadan zarar gören ailelere yardım Muratpaşa Belediye BaşkanıÜmit Uysal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Şehitler müzesinin temeli fetih günüde atılıyor 

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Şehitler Müzesi’nin temelini, İstanbul’un fethinin tarihi olan 29 Mayıs’ta atacaklarını açıkladı. 
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar’...

Alman turist 'Beni çöpe atın' yazılı notla ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. Turistin evinden "Beni çöpe atın" yazılı kağıt çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist ya...

Klimalı duraklar kaldırılmayacak.

Klimalı duraklar kaldırılmayacak.


5 yıl önce Best Haber

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, son günlerde basında
yer alan ‘Klimalı duraklar kaldırılıyor’ şeklindeki haberler üzerine açıklama yaptı. Klimalı
durakların kaldırılmasının kesinlikle gündemde olmadığını belirten Cem Oğuz, Cumh...