loader
MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ !

MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ !

   20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ, DOĞA VE İKLİM BİLİNCİNİ KÜÇÜK ÇOCUKLAR ARASINDA YAYARAK, YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN, TÜRK KANSER DERNEĞİ YARARINA MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ. ! anaokul ve ilkokullu çocuklar için uygundur.

MUTLUKEKLER Patisserie & Sugar Art ( Şeker Minyonlar Müzikali, Bir dünya markası Pastane ve Şeker Sanat Şefi Ece Akyıldız firmasının www.turkkanserdernegi.org yararına tüm Türkiye illerinde ki  özel ve devlet okulları  için bilimsel olarak çocuk pediatrik ve psikolojik onaylı sosyal sorumluluk projesidir. Doğa ve İklim bilincini küçük yaşta çocuklara aktaran lisanslı çocuk müzikali, Ankara Teknoloji İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenmiştir.                    

 " bana olmaz dememeli ! "  " Erken tanı Hayat Kurtarır !" Türk Kanser Derneği sloganıyla bir dünya Pastane Şefi " Ece Akyıldız " Mutlukekler firması sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye turnesinde. Doğa ve iklim değişimlerine küçük yaşlarda dikkat çekmek amacıyla, mutlukekler ve onuncuköy medya Ket Organizasyon/Antalya ortaklığında Türk Kanser Derneği yararına Türkiye turnesinde gösterime sunulan Şeker Minyonlar Müzikali 20 Şubat 2019 Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda!    Özel yeditepe Okulları Antalya  ilkokul ve anaokulu öğrencilerinizle davetlisiniz. 1 öğrenci bilet ücreti 20.-TL'dir.

ÖZEL ANTALYA ÇOCUK ADASI ANAOKULU VE İLKOKULU , ÇOCUKLARI DOĞA İÇİN İZLİYOR  ! HER MİNİK ÖĞRENCİ BİR BİLET SATIN ALARAK, TÜRK KANSER DERNEĞİ BÜNYESİNDE Kİ BİNLERCE KANSER HASTASI ÇOCUKLARA DESTEK OLUYOR !

Bütün İl ve İlçelerin Belediyelerinin ve özel okulların, devlet okullarının destekleriyle  www.turkkanserdernegi.org yararına 20 Şubat 2019 tarihinde salonu tarafımıza ücretsiz tahsis etmesi üzerine, Antalya Murat Paşa Belediyesi de bizi destekleyerek  minyonlar müzikalimizi tüm Antalya'lı çocuklar izlesin diye sıcak ellerini bize uzatmıştır.                      
Türk Kanser Derneği'nin sloganı olan " bana olmaz dememeli ! "  " Erken tanı Hayat Kurtarır !" mesaj ve sloganlarını tüm ülke genelinde turneleri boyunca, İl Milli Eğitim ve Belediyeler tarafından yoğun ilgi ve desteklerle sürdürmektedir Binlerce çocuk yoğun ilgiyle lisanslı çocuk müzikalimizi izleyerek, doğa bilincini minyonlarımızla zihinlerine yerleştirerek, hem öğreniyor hemde çok eğleniyorlar.                                                                         Şifa bekleyen binlerce kanser hastası çocukların , sağlık, eğitim ve iğne ilaç, katader giderlerinin temini için, Türkiye turneleri boyunca kanser hastası çocuklar için hem küçük yaşlardaki çocuklar arasında, toplumsal farkındalık oluşturuyor, hemde eğitim, sağlık, ilaç ve katader giderlerinin temini için katkı, destek sağlayarak, Türk Kanser Derneği ile el ele doğa bilincini çocuklara aktarıyorlar.


Etiketler: Antalya minyonlar müzikali Antalya minyonlar müzikali ne zaman Antalya Minyonlar müzikali nerde

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dalaman ve Fethiye'deki orman yangınlarını PKK üstlendi

Muğla’nın Dalaman ilçesinde ve Fethiye'de çıkan çıkan orman yangınlarını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ üstlendi.

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Karacaağaç Mahalle Mezarlığı'na yakın ormanlık alanda 400 hektarlık ...

Mazbatayı aldı... Saraçhane'de devir teslim

Ekrem İmamoğlu, dün Maltepe’deki sayımların tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladı. İmamoğlu’na önce İl Seçim Kurulu’nda mazbatası verildi. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na giderek görevi Mevlü...

VERGİDE ADALET İÇİN ORAN SABİTLENMELİ

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçmiş yönüyle kayıpların giderilmesini, gelecek yönüyle de enflasyona yenilme riskinin bitirilmesini talep ediyoruz” dedi

 

Başkan Hisarkaya, “Bizler alın terinin karşılığı kurumadan verilmesi hassasiyetine davet eden bir ...