loader
Meltepe'de polis alarma geçti! AVM boşaltıldı

Meltepe'de polis alarma geçti! AVM boşaltıldı

 İstanbul Maltepe'de bir alışveriş merkezinde başına silah dayaması üzerine polis alarma geçti. AVM boşaltılırken, polisin, intihar etmek istediği belirtilen kişiyi ikna etme çalışmaları sürüyor.

Maltepe'de bir alışveriş merkezinde hareketlilik yaşanıyor. AVM'deki kafe içinde kız arkadaşıyla tartışan kişinin başına silah dayaması üzerine polis alarma geçti.

AVM boşaltılırken özel harekat polisleri de olay yerine geldi. Polisin, intihar etmek istediği belirtilen kişiyi ikna etme çalışmaları sürüyor.


Etiketler: https://www.internethaber.com/haber/istanbul https://www.internethaber.com/haber/maltepe İSTANBUL

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İmamoğlu yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurmaylarıyla telekonferans yöntemiyle sanal toplantı gerçekleştirdikten sonra, canlı yayına çıktı. Koronavirüs salgını nedeniyle aldıkları yeni kararları vatandaşlarla paylaşan İmamoğlu, “Bu, tümüyle bir uzlaşma ve bir arada hareket etme süreci” diyerek, ...

TÜRKİYE 11 YIL İÇİNDE SU FAKİRİ OLACAK

Dünyada su kaynaklarının miktarı sabit, nüfus ise her geçen gün biraz daha artıyor. Tarımda, enerji üretiminde ve günlük kullanımda harcanan sular, arz ve talep arasında dengesizlik oluşturuyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Çevre, Enerji ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Ar...

Büyükşehir’in modern sağlık merkezi gün sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde oluşturduğu sağlık merkezindeki çalışmaları
tamamlandı. Modern sağlık merkezi açılış için gün sayıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ağız ve Diş Sağlığı
Me...