loader
Mehmet Metiner'in ‘AK Parti ömrünü doldurdu’ sözlerine AKP'den yanıt

Mehmet Metiner'in ‘AK Parti ömrünü doldurdu’ sözlerine AKP'den yanıt

Eski AKP milletvekillerinden Mehmet Metiner, AKP’nin artık ömrünü tamamladığını belirtirken, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir partinin kurulması gerekiyor. Yenilenmiş bir AK Parti'ye değil yeni bir AK Parti'ye acilen ihtiyaç var” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından FOX Ana Haber’e konuşan AKP TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, “Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’in değerlendirmelerini iyi niyetli sözler olarak niteleyen Bostancı, AKP ömrünü doldurdu sözlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir. AK Parti, 600 milletvekili olan parlamentoda 295 milletvekili çıkarmış bir siyasi partidir. Dolayısıyla halkımız AK Partinin ömrüne ilişkin kararını halkımız çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. AK Parti aynı şekilde kendi kusurlarını azaltmak, meziyetlerini çoğaltmak istikametinde Türkiye’nin bütün akıllarından faydalanma yolunda çabayla siyasal hayatına devam etmektedir. Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.”

 

 

KAYNAK: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1535309/Mehmet_Metiner_in__AK_Parti_omrunu_doldurdu__sozlerine_AKP_den_yanit.html


Etiketler: Mehmet Metiner Recep Tayip Erdoğan AK Parti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ekrem İmamoğlu ve Seyit Torun VIP krizine ilişkin ifadeye çağrılacak!

Ordu Valiliği'nin suç duyurusuyla başlatılan soruşturmada, Ekrem İmamoğlu ve Seyit Torun'un Ordu- Giresun Havalimanı VIP salonundaki görüntüleri incelemeye alındı. Savcılık, İmamoğlu ve Torun'u ifadeye çağırıp havalimanı görevlilerini de tanık olarak dinleyecek.

...
'15 yıl siyaset yaptık Bahçeli'nin çalışkanlığına şahit olmadım'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yenilenecek İstanbul seçimleri üzerinden MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Meclis'te gazetecilerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yenilecek İstanbul seçimlerine dair gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Se&cce...

CHP İstanbul Milletvekili Cihaner'in acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner'in Ağabeyi Ayhan Cihaner için Çankaya Pir Sultan Abdal Cemevinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.Yapılan dua ve alınan helalliğin ardından Cihaner'in cenazesi  defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarl�...