loader
​MediaMarkt’ta tatil kampanyası devam ediyor

​MediaMarkt’ta tatil kampanyası devam ediyor

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, geçtiğimiz hafta okulların yarıyıl tatiline girmesiyle beraber öğrencilere özel tatil kampanyasını başlatmıştı. Bu kampanya ile binlerce üründe avantajlı fiyat ve taksit avantajı sunan MediaMarkt, genç teknolojiseverler için kampanyasını bugün bir kez daha başlatıyor ve bunu yeni ürünlerle birlikte daha da büyütüyor.

26 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında karne hediyesi bekleyen öğrencilere özel Logitech 402 Oyuncu Mouse 249 TL’den, G(ge) 332 Oyuncu Kulaklığı ise 299 TL’den satışa sunuluyor. Öğrencilerin en çok istediği hediyelerden olan akıllı telefonlarda da indirimler sunan MediaMarkt, bu kapsamda Apple iPhone XR 64 GB’ın fiyatını 5.899 TL’ye indirirken Alcatel 1T 7 inç tablet hediyeli TCL Plex akıllı telefonu ise 2.699 TL’den satışa çıkarıyor.

Televizyonlarda indirime ek taksit avantajı

Öğrenci evlerinin vazgeçilmez eğlencelerinden olan sinema ve konsol oyunları gibi etkinlikler için televizyonlarda da indirimler başlatan MediaMarkt, bu kapsamda dev ekran televizyonlarda da fırsatlar sunuyor. Kampanya ile Grundig 123 ekran 4K UHD akıllı televizyon 2.999 TL’den satılırken aynı zamanda peşin fiyatına 12 taksit imkanı da bulunuyor.

Lenovo bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Kampanya ile birlikte öğrencilerin hem ders çalışmak hem de eğlenmek için kullanabileceği Lenovo Ryzen 7 işlemcili dizüstü bilgisayar 3.699 TL’den satılırken tüm Lenovo dizüstü bilgisayarlarda da yüzde 15 indirim bulunuyor.


Etiketler: MEDİAMARKT YARIYILTATİLİ KARNEHEDİYESİ İNDİRİM KAMPANYA TEKNOLOJİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sadri Alışık mezarı başında anıldı

Merhum sanatçı Sadri Alışık önceki gün doğum günü olan 5 Nisan tarihinde mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Merhum sanatçı Sadri Alışık doğum gününde Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında anıldı. Vefatının 24. senesinde sanatçı için mezarında Kur&r...

Facebook güvenlik ihlalleri ile yine gündemde

Sosyal medya devi Facebookgüvenlik ihlalleri ile başı dertten kurtulmuyor. Cambridge Analytica skandalından itibaren kullanıcıların güvenini büyük oranda kaybeden şirketin olumlu bir hamle yapması bekleniyor.

Facebook güvenlik ihlalleri ile tekrar gündemde Haberin Devamı

Game of Thrones'un Finaliyle İlgili Gerçekleşirse Ortalığı Karıştıracak Teori

Game of Thrones dizisinin finali ile ilgili ortaya atılan bir senaryoya göre Varys, Dany’yi hali hazırda zehirlemiş durumda.

Game of Thrones, 19 Mayıs’ta final yapacak. Final öncesi herkes kendi teorilerini ortaya atıyor. Bu teorilerden bir tanesi ise Varys ve Dany’yi merkezine alıyor.

Daenerys, D...