loader
Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen eğilim yoklamasından çıkan isimler, Başkan Uysal’ı ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in de yer aldığı buluşmada Başkan Uysal,  seçilen tüm adayları kutladı, tebrik etti. Eğilim yoklaması, ön seçim gibi parti içi demokrasinin hayata geçmesini sağlayan yöntemlerin aslında Türkiye’nin demokratik hayatının bir parçası olması gerektiğini belirten Başkan Uysal, “Parti içi demokrasi, parti tabanındaki emekçilerin, çalışarak yükselebilmesine olanak tanımaktadır. Kurucu İl Meclis Üyeliğinden, İl Başkanlığına hemen her kademesinde görev aldığım CHP,  parti içi demokrasiyi en fazla işleten parti olmuştur” diye konuştu. Belediye Meclis üyesi adaylığı kesin listeleri oluşturulması için daha sürenin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreç ve sonrasında Muratpaşa’da, Türkiye’ye de örnek gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ortamına, dayanışmamamıza ve kardeşliğimize en ufak bir zarar vermeden sürdüreceğiz” dedi. 
 


Etiketler: Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Üç Kapılar’la EMİTT’te

Üç Kapılar’la EMİTT’te


7 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’dan Gazipaşa’ya uzanan Pamfillya’nın en güzel kapısı, Üç Kapılar ya da

tarihi adıyla Hadrinus Kapısı’nı İstanbul’a taşıyor. Muratpaşa Belediyesi, Perşembe günü 24’üncü kez

kapılarını açacak dünyanın en b...

Büyükşehir aşevleri 595 bin kişilik yemek yardımı yaptı

Büyükşehir Belediyesi Antalya merkez ve Alanya Aşevleri, 2019 yılında toplam 595 bin 300
kişilik sıcak yemek yardımı yaptı. Gıda mühendisleri kontrolünde aşevinde pişen yemekler
ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dai...

Taşatan yoluna bakım

Taşatan yoluna bakım


7 yıl önce Best Haber

Taşatan yoluna bakım
Alanya ile Gündoğmuş'un mahalle ve yaylalarına ulaşım sağlayan Taşatan yoluna bakım ve
onarım çalışması yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, 50
km’lik Taşatan Yolu’nun yaklaşık 30 km’s...