loader
Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen eğilim yoklamasından çıkan isimler, Başkan Uysal’ı ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in de yer aldığı buluşmada Başkan Uysal,  seçilen tüm adayları kutladı, tebrik etti. Eğilim yoklaması, ön seçim gibi parti içi demokrasinin hayata geçmesini sağlayan yöntemlerin aslında Türkiye’nin demokratik hayatının bir parçası olması gerektiğini belirten Başkan Uysal, “Parti içi demokrasi, parti tabanındaki emekçilerin, çalışarak yükselebilmesine olanak tanımaktadır. Kurucu İl Meclis Üyeliğinden, İl Başkanlığına hemen her kademesinde görev aldığım CHP,  parti içi demokrasiyi en fazla işleten parti olmuştur” diye konuştu. Belediye Meclis üyesi adaylığı kesin listeleri oluşturulması için daha sürenin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreç ve sonrasında Muratpaşa’da, Türkiye’ye de örnek gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ortamına, dayanışmamamıza ve kardeşliğimize en ufak bir zarar vermeden sürdüreceğiz” dedi. 
 


Etiketler: Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında riskli bölgeler tespit edilmiştir.
2017 yılı ikinci yarısından i...

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI 22. ULUSAL GÖKYÜZÜ GÖZLEM ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU.

Vali Münir Karaloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile 22. Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği’ne katıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, Prof. Dr. Berahatdin Albayrak anısına düzenlen...

ASSİM, ‘dünya kenti Antalya’ için çalışıyor

ASSİM, Antalya’yı ‘dünyanın en yaşanabilir kentleri’ arasına taşıyacak projeler için sivil toplum

kuruluşlarıyla çalışmalara başladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla kurulan ve 34

sivil toplum kuruluşunun içinde yer aldığı ‘proje eki...