loader
Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen eğilim yoklamasından çıkan isimler, Başkan Uysal’ı ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in de yer aldığı buluşmada Başkan Uysal,  seçilen tüm adayları kutladı, tebrik etti. Eğilim yoklaması, ön seçim gibi parti içi demokrasinin hayata geçmesini sağlayan yöntemlerin aslında Türkiye’nin demokratik hayatının bir parçası olması gerektiğini belirten Başkan Uysal, “Parti içi demokrasi, parti tabanındaki emekçilerin, çalışarak yükselebilmesine olanak tanımaktadır. Kurucu İl Meclis Üyeliğinden, İl Başkanlığına hemen her kademesinde görev aldığım CHP,  parti içi demokrasiyi en fazla işleten parti olmuştur” diye konuştu. Belediye Meclis üyesi adaylığı kesin listeleri oluşturulması için daha sürenin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreç ve sonrasında Muratpaşa’da, Türkiye’ye de örnek gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ortamına, dayanışmamamıza ve kardeşliğimize en ufak bir zarar vermeden sürdüreceğiz” dedi. 
 


Etiketler: Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir’den Antalya Aile ve Çocuk Günleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “Antalya Aile ve
Çocuk Günleri” düzenliyor. 12 Ocak Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek konferansa
Eğitim Bilimci Mehmet Altunpınar konuşmacı olarak katılacak.
Büyükşeh...

Önce Yaya Finike'de de hayata geçiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019’un “ Yaya Öncelikli
Trafik Yılı “ ilan edilmesinin ardından ilçelerde okul önleri ve trafik ışıklarının bulunmadığı
kavşaklarda “ Önce Yaya” görselleri çiziyor. Proje Finike&rsq...

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”


5 yıl önce Best Haber

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yoğun bir ilgi ile başlayan Fuarda, özel bir konsept ile tüm Antalya’nın ilçelerinin bi...