loader
Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca'dan Deprem bölgesine 1 Tır yaş sebze ve meyve

Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine 20 ton yaş sebze ve meyve gönderdi.

Elazığ’ın Sivrice bölgesinde meydana gelen 1607 vatandaşımızın yaralandığı 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu, Kumluca ilçesinden deprem bölgesine göndermek amacıyla üreticiler ve hal esnafından yaş sebze ve meyve yardımı talep etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle kısa sürede toplanan ürünler tıra yüklendi. Bugün öğle saatlerinde dualar eşliğinde deprem bölgesine gönderilen ürünlerin bulunduğu tırı Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, önceki dönem İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yolcu etti.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; ‘’Büyük Ailem Kumluca’mızdaki her bir üretici kardeşimizin, her bir Yörük kardeşimizin, hal esnaflarımızın evlerinden seralarından ürettikleri evlerindeki yaş meyve ve sebzeleri bu tırın içerisine kasaladık Elazığ’daki depremden mağdur olan kardeşlerimiz için Kumluca’lılar olarak yola çıkarıyoruz. Buradan Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden insanlara Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şu anda bölgeye yardıma giden kişilerin çorbasında bizimde katkımız olsun diye Kumlucalılar olarak bu yardım tırını dualar eşliğinde yolluyoruz’’ dedi.


Etiketler: KUMLUCA SİVRİCE DEPREMBÖLGESİ AYDINÖZER CHP MUSTAFAKÖLEOĞLU ELAZIĞ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Manavgat Halk Et satışa başladı

Manavgat Halk Et satışa başladı


6 yıl önce Best Haber

Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturma sözü veren Antalya Büyükşehir Belediye
Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Halk Et satış mağazasının ikinci şubesi Manavgat’ta
açıldı. Vatandaşa ucuz, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et satı�...

Güver Kanyonu’na yürüdüler

Güver Kanyonu’na yürüdüler


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM) spor

ve çevre koruma çalışma grupları, Düzlerçamı’ndan Güver Kanyonu’na doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yaklaşık 9 kilometrelik yürüyüş 6...

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…


7 yıl önce Best Haber


““Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini
samimiyetle yazmalıdır...” (1929)M. Kemal ATATÜRK       
  
ÖYLE ÇOK ÖZLÜYOR, ÖYLE ÇOK ARIYORUZ Kİ…!

Önceki gün çalan te...