loader
Kumbul dan birlik beraberlik mesajı

Kumbul dan birlik beraberlik mesajı

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek yeni göreve gelen yönetimlere başarılar diledi.
İlçe Başkanlığı ziyaretlerinde, bugüne kadar partide görev almış herkese teşekkür ederek başlayan İl Başkanı Kumbul, “Bulunduğumuz konum gereği, her bir üyemizin yeri yadsınamaz. Önümüzdeki dönemde de bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacaktır. Çünkü bizleri genele taşıyacak olan, yereldeki bu başarımızdır. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da bunu göz önüne alarak hareket edeceğinin farkındayım. Daha farklı bir Antalya için bu birliktelik sağlamalıdır.” diye belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

İl Başkanı Kumbul; “Birçok arkadaşımız aday olabilir, ama önemli olan bu yarış bittikten sonra, kaldığımız yerden el-ele, kol kola çıkıp, omuz omuza mücadele edebilmektir. Ak parti iktidarı döneminde birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük. Çünkü son 17 yıldır, kendisinden olmayanı dışlayan bir siyasi yapı inşa edilmektedir.” İl Başkanı Kumbul daha sonra şöyle devam etti;” Asıl icraat ilçelerde döner. İlçelerin çalışmalarını kontrol edip, raporlaştırıp, sahada ne gibi şeyler yapılabilir ve genel merkez ile koordinasyonu da sağlamak il başkanlığının asli görevidir. Ama sahaya inip, vatandaşla daha fazla mesai yapacak olan, partinin icraatlarının taban tarafından hissedilmesini sağlayacak olan ilçe örgütlerimizdir. Burada önemli olan tüm parti örgütünü bir aile haline getirebilmektir.”

KİMSEDEN İCAZET ALMADIM

İl Başkanı Kumbul; “Sürecin artık ittifaklar halinde devam edeceği açıktır. Yerel seçimlerde, İyi Parti ile yapmış olduğumuz ittifak bunun en başarılı göstergesidir. Milletvekili sayımızda artış olmamış olabilir fakat anayasal bütünlüğün sağlanabilmesi için bu ittifak gerekliydi. Ayrıca, bu ittifak sadece siyasi partilerle sınırlı kalmayacaktır. Hak, hukuk, adalet arayışındaki her kesim bu ittifakta yerini alabilir. Genele giden yolda bu ittifaklar çok önemli olacaktır. Başkanımızın da bu ittifaklar konusunda hassas davranacağına inanıyorum. Gerek ilçe başkanlığı yaptığım dönem olsun gerekse il başkanlığı olsun herhangi birisinden onay almadım. Herhangi bir milletvekiline ya da belediye başkanına gidip “ben aday olabilir miyim?” diye sormadım. Her iki dönem içinde sadece genel merkezimizi bilgilendirdim. Önümüzdeki dönem yeniden il başkanlığına devam etmek istediğimi genel başkan ve örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcımıza ilettim. İlçe ziyaretinde son olarak; “Önümüzdeki süreçte yatay örgütlenme modeli olarak “halk ile iç içe” olduğumuz bir dönem olacaktır” diye belirten Kumbul, “Kurulan yeni komisyonlar ve mahalle temsilcilikleri ile sürekli sahada olan, 19 ilçemizin tamamına hakim bir yapıda olacağız. Bu yeni yapının inşası ilçelerimizde daha yetkin olacaktır. İlçe başkanlarımızın da bu örgütlenme modelinin uygulanabilmesi için çaba göstereceğine inancım tamdır” dedi.

 


Etiketler: CHPANTALYA AHMETKUMBUL SİYASET CHPİLBAŞKANI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı Belediyesinden kasaplara hijyen eğitimi.

Yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, kesim yerlerinde görevli zabıta ve sağlık görevlileri ile kasaplara yönelik kurban kesimi, hijyen koşulları, etin tüketilmesi ve saklanması konusunda seminer düzenledi.

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Konyaaltı ...

8 Mart’ı kırmızı karanfillerle kutladılar

Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı ve Muratpaşa’nın kadın belediye meclis üyeleri 8

Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın çalışanlarına karanfil hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü&rsquo...

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI


5 yıl önce Best Haber

ANTALYA Kumluca Belediyesi, bayat ekmeklerin israf edilmemesi ve diğer canlılara yiyecek olarak değerlendirilmesi amacıyla bayat ekmek kumbarası uygulaması başlattı.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Ekmeğiniz çöp değil, ihtiyacı olan canlılara ...