loader
Konyaaltı Belediyesi’nden ‘Kubat’ konseri

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘Kubat’ konseri

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘Kubat’ konseri Konyaaltı Belediyesi, milli mücadelemizin kaderini değiştiren Büyük Zafer’in 97. yılı kutlamaları için düzenlenecek olan Mavi Akustik ve Kubat Konserleri hazırlıklarını tamamladı.

"30 Ağustos sadece bir zafer değil, ulusumuz için kurtuluş, dünya halkları için özgürlük günüdür.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih, kutlamalar için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Milli mücadelemizin kaderini değiştiren Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 97. yılını Antalyalılar ile birlikte kutlayacaklarını dile getiren Başkan Semih Esen "Mustafa Kemal Atatürk savaşlarda yorgun ve bitkin düşmüş halkından başka hiçbir şeye güvenmeden yola çıktı ve bizlere bir büyük kurtuluş mücadelesi armağan etti. Halkımızın zafer ve kurtuluş günü olan 30 Ağustos’u şimdiden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu ülkenin kurtuluşunda, kuruluşunda ve birliğinin korunmasında varlığını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” diye konuştu.

Bu özel günü Antalyalılarla birlikte kutlayacaklarını belirten Başkan Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramını, 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenleyecekleri Mavi Akustik ve Kubat Konseriyle kutlayacaklarını bildirdi. Başkan Semih Esen, tüm Antalyalıları ‘Büyük Zafer’in coşkusuna ortak olmaya çağırdı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Cesur Yüreklerin Buluşması Büyük Oldu

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyük Antalya Buluşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaktığı meşalenin ilk günkü gibi coşku ve heyecanla sürdürülmesi konusunda yüzlerce Antalyalı birlik ve beraberlik yeminlerini tekrarladı. 
Antalya K...

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı Edip Akbayram konseriyle coşkuyla kutlandı
On binler Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümünü on
binlerin akın ettiği Cumhuriyet Meydanı'nda Edip Akbayram konseri ile kutladı. Başkan
...

Doğanın Kalbini Çekiyoruz

Doğanın Kalbini Çekiyoruz


5 yıl önce Best Haber

 Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Antalya Fuji Film katkılarıyla “Doğanın Kalbini Çekiyoruz” konulu fotoğraf çekim etkinliği Karaöz, Adrasan ve Olympos’ta gerçekleştirildi.

Necdet Yaşar (SALFOD, FİRİG, Sille Sanat Sarayı Üyesi) tarafından teme...