loader
Konyaaltı Belediyesi’nden “Etkili İletişim” semineri

Konyaaltı Belediyesi’nden “Etkili İletişim” semineri

Konyaaltı Belediyesi’nden “Etkili İletişim” semineri Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında ‘Şiddetin Önlenmesinde Etkili İletişim’ konulu seminer düzenlendi.

Mesleğinde uzman kişilerin gönüllü olarak katıldığı Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi ile bölge de yaşayan vatandaşlar ilgi duydukları konular hakkında bilgilendiriliyor. Proje kapsamında Aile ve Sağlık Koçu Uzm. Dr. Müberra Kılıç, Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonunda “Şiddetin Önlenmesinde Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi.

Günümüzde giderek artan ve hepimizi direkt yada dolaylı olarak etkileyen ‘Şiddetin nedenleri, çeşitleri ve oluşumu hakkında bilgiler veren Dr. Müberra Kılıç, şiddetin korku kültürünün yaygın olduğu toplumlarda artış gösterdiğini aktardı. Şiddetin önlenmesinde ‘Etkili İletişim’in önemini vurgulayan Müberra Kılıç, etkili iletişimin öncelikle toplumun rol model aldığı yöneticiler başta olmak üzere, öğretmen, anne-babalar ve çocuklar olmak üzere her kesim tarafından öğrenilerek uygulanması gerektiğini söyledi.

Değişimin insanının kendisinden başladığını ve bunu kabul etmesi gerektiğini belirten Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ise şöyle konuştu; “Özellikle bu tarz etkinliklere gelirken bu değişimi kabul ederek gelmeliyiz. Kabul ederek katıldığımız zaman hayatımızda farkındalığın ne, hangi boyutta olduğunu göreceğiz. Bu farkındalığı kişiye kazandırana kadar da biz elimizden gelen çabayı göstereceğiz.”

Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi ile farklı konu ve alanda uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bostan, Dr. Müberra Kılıç’a teşekkür ederek çiçeğini takdim etti.


Etiketler: ANTALYA KONYAALTI KONYAALTI BELEDİYESİ SEMİNER ETKİLİ İLETİŞİM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir’den Avrupa’ya Gönül Köprüsü

126 öğrenci kültür elçisi olarak yurtdışına gönderildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından bu yana Kültür Köprüsü projeleri ile Avrupa dillerinden en az birini iyi kullanan 126 öğrenciyi Avrupa’ya gönderdi. Avrupa Birliği hibeleriyle ortak yür&uum...

Sertaç Ermiş’in adı mahallesinde yaşayacak

Muratpaşa Belediyesi, geçen yıl eylül ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencisi Sertaç Ermiş’in adının Güzeloluk Mahallesi’nde bir parka

verilmesini kararlaştırdı. Ermiş’in ailesi, kararı alan Bel...

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI


5 yıl önce Best Haber

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI


Kemer Belediyesi Toplu Sünnet  Şöleni için kaydı yapılan çocukların sünnetlerine başlandı. 130 çocuk, Kemer’de özel bir hastaneye götürülerek sünnet ettiriliyor. Aileler organizasyon için Kemer Belediye Baş...