loader
Kepez’’in sağlık hizmeti Antalya’nın her yerinde

Kepez’’in sağlık hizmeti Antalya’nın her yerinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gezici sağlık tırı hizmeti götürdüğü Serik ilçesi Gebiz Mahallesi’nde, ev, esnaf, semt pazarı ve kahvehane ziyareti yaparak, vatandaşlarla kucaklaştı. Gebiz sakinleri de Tütüncü’yü ilgiyle karşıladı.

Kepez Belediyesinin, Antalya’nın 19 ilçesinde kanser taraması yapacak olan sağlık tırının durağı Serik ilçesinin Gebiz Mahallesi oldu. Gezici sağlık merkezinde, kadınlara yönelik meme, rahim ağzı ve bağırsak kanseri taraması yapıldı.
Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta Cuma günü yapılan kanser taramasından dolayı Gebiz Mahallesi’ni ziyaret etti. Gezici sağlık merkezinde kanser taraması için bekleyen kadınların hal ve hatırlarını soran Başkan Tütüncü, daha sonra yağmurun altında bir süre yürüyerek, mahalle sakinlerini selamladı. Tütüncü, gittiği mahallenin kahvehanesinde Gebiz sakinleriyle sohbet etti ve taleplerini dinledi.
Talepleri ilgili makamlara ileteceğini ve çözüm süreçlerini yakından takip edeceğini belirten Tütüncü, daha sonra Gebiz İlkokulu’nu ziyaret etti. Başkan Tütüncü, burada bir süre sohbet ettiği çocuklara ve öğretmenlere başarılar diledi.
Mahalledeki dükkanları ve semt pazarını gezerek, esnafa bol kazançlar dileğinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, son olarak Gebiz Mahallesi’nin kanaat önderlerini evlerinde ziyaret etti.

“Sevgi dolu bir günü paylaştık”
Gebizli hemşehrileriyle sevgi dolu bir günü paylaştıklarını aktaran Başkan Hakan Tütüncü, “ Gebizli hemşehrilerime bize gösterdikleri ilgi, alakadan ve kalpten sevgilerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Gebizliler de ilgiyle karşıladıkları Tütüncü’ye, kendilerine gösterdiği sıcaklıktan ve samimiyetten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarete, Gebizli olan Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay ile Kepez Belediye Meclis Üyesi Hatice Sütçü de eşlik etti.
Kepez Belediye Meclis Üyesi Ferah Nur Ünal ve Fatma Tutan da ziyarette yer aldı.   


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HAKANTÜTÜNCÜ SAĞLIKTIRI SERİK GEBİZ AKPARTİ TÜLAYBEŞKONAKÖZÇAY HATİCESÜTÇÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

GRİPTEN KORUNMAK İÇİN 8 KRİTİK KURAL!

Halk arasında ‘domuz gribi’ olarak bilinen H1N1 virüsünün de yer aldığı gribal enfeksiyonlar, son günlerde 7’den 70’e pek çok kişiyi etkisine alırken, özellikle kalabalık ve kapalı ortamlar bulaşma riskini çok daha artırıyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi İç Ha...

Kronik Lenfositer Lösemide, kemoterapi dahil tedavi şansı bulunmayan genetik bozukluğu olan hasta grubu için yeni jenerasyon ilaçla tedavi imkanı elde edildi.

Kemik iliği kanseri türü olan Kronik Kenfositer Lösemide (KLL),kemoterapi dahil hiçbir şekilde tedavi şansı bulunmayan hastalar iç...

UNUTKANLIĞA KARŞI 10 ETKİLİ BESİN!

“Tüh, nasıl unutmuşum”,“Tamamen aklımdan çıkmış”, “Unutabilirim, hatırlat”…Bu tür yakınmaları günümüzde sık sık duyuyoruz hiç şüphesiz. Eskiden ileri yaş sorunu olarak görülen unutkanlık, günümüzde yoğun iş temposu, stres ve hata...