loader
Kepez’de gerçeğini aratmayan tatbikat

Kepez’de gerçeğini aratmayan tatbikat

Kepez Belediyesi’nin çalışan personelini olası yangınlara hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Yangın ve Tahliye Tatbikatı’ gerçeğini aratmadı.

Kepez’de gerçeğini aratmayacak bir yangın ve tahliye tatbikatı yapıldı. Kepez Belediyesi’nin İş Sağlı ve Güvenliği Birimi tarafından personele yönelik gerçekleştirilen tatbikata Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü’nün şantiyesinde gerçekleştirilen ‘Yangın ve Tahliye Tatbikatına’, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli Nazan Keyik, eğitmen olarak katıldı. Tatbikat öncesi, belediye personeline yangın tüpü nasıl kullanılır, yangın söndürme teknikleri ve yangına müdahale etme yöntemleri anlatıldı.

Belediye personeline uygulamalı tatbikat

Belediye personeli yangın ve tahliye konusunda bilgilendirildikten sonra, uygulamalı eğitimlere geçildi. Tatbikat için çıkarılan yangında, Kepez Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesi 43 saniyede boşaltıldı. Tatbikat gereği yaralanan personellerde mesai arkadaşları tarafından sedyelerle binadan hızlı ve güvenli bir şekilde çıkarıldı. Belediye çalışanları, yangını kısa sürede kontrol altına alarak, söndürdü. Kepez Belediyesi’nin çalışan personelini yangın ve afetlere hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiği yangın ve tahliye tatbikatı gerçeğini aratmadı.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ YANGINTATBİKAT İŞSAĞLIĞI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sevgili hemşehrilerim,

Sevgili hemşehrilerim,


5 yıl önce Best Haber

Sevgili hemşehrilerim,
Kurtuluş savaşımızı, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması
vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97.
Yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin başlangıcının simges...

Antalya’da Lider Fiat!

Antalya’da Lider Fiat!


5 yıl önce Best Haber

2019’da Antalyalıların Tercihi Fiat Oldu!

Geçtiğimiz yılı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri olarak bitiren Fiat, ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari modelleri ile Antalya’da da başarılı sonuçlara imza attı. Fiat 2019 yılında trafik tesc...

Cahide Sonku anısına Altın Portakal!

Cahide Sonku anısına
Altın Portakal!
26 Ekim’de başlayacak Antalya Altın Portakal Film
Festivali’nin bu yılki yeniliklerinden biri de, sinema
sektöründeki kadın emeğinin görünürlüğüne dikkat çekmek
amacıyla verilecek Cahide Sonku Ödülü olacak....