loader
İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti’den Gelecek Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve beraberindeki heyet, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ve Yönetimini makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi bir havada geçerken, GARA Şehitleri ve tüm şehitlerimiz unutulmadı.

PKK ve KCK ve tüm Terör Örgütlerinin Yıllarca Türkiye’ye zarar verdiğine dikkat çeken Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir; “Türkiye’nin hep önünde Bir Terör Belası oldu. Ancak şu da bir gerçek ki 19 Yıldır tüm Yetkileri elinde olan bir Hükümet var. Her Fırsatta köklerini kuruttuklarını söyleyen Yetkililer, Başarısız olduklarını bir türlü kabul etmiyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmralı’da bulunan  Caninin ziyaretine giden Mehmet Öcalan için sarf ettiği “Bizim Mehmet devamlı gidip geliyor,sıkıntı yok “ cümlesini eleştirerek; “Bir Ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıyor ve Terörist Başına ve Ailesine metiyeler düzüyor. Bu Nasıl oluyor? Erdoğan Mehmetleri karıştırıyor. Bizim Mehmet Mehmetciklerdir ve bu Vatan için canlarını veren Şehitlerimizdir” dedi

Türk Vatandaşlarının Habur Rezaletini unutmadıklarını hatırlatan Demir; “Şivan Parver’lerin, Barzani’lerin,Talabani’lerin  Ellerini kim havaya kaldırdı? YPG’nin Başı Terörist Salih Müslim’i kutsalımız olan TBMM’sine kim soktu? Başka yerde neden hep suçlu aranıyor?” şeklinde konuştu.

AKP’nin her sıkıştığında İYİ Parti ve CHP’ye yüklendiğine dikkat çeken İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran; “Bu Millet artık uyandı ve gözünü açtı. Hükümet gerekli dersi İlk Sandıkta verecektir. Yolun sonu artık görünmüştür,Ve bu gemi artık yürümeyecektir” dedi.

Ziyaret karşılıklı Siyasi ve Ekonomi sohbetlerinin ardından Samimi bir havada son buldu. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in dört bir yanına ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’

Kepez Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Kepezaltı-Santral Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlandığı ve yaşamın başladığı A parseldeki Sur Yapı Konutlarına 8 gözlü, güneş enerjili ‘Mobil Atık Getirme Merkezi’ yerleştirdi.

Çe...

Instagram kullanıcılarına müjde verildi! Artık daha az kullanılacak

Yüksek çözünürlüklü içeriklerin görüntülenmesinden gerçekleşen yüksek veri tüketimini düşürecek bir özellik geliştirildi. Yeni gelen özellikle birlikte kullanıcıların mobil internet tüketimini düşecek. Milyonlarca Instagram kullanıcısı ...

Yüksek hızlı tren Sivaslıları heyecanlandırdı

Sivas ile Ankara arasını 2 saate düşürecek olan ve açılışına saylı günler kalan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren projesini Sivaslılar heyecanla bekliyor.

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan Sivas-Ankara yüksek hızlı tren projesi tamamlandı. Çarşamba günü Cumhurba�...