loader
İmamoğlu'ndan'Tatil' Eleştirilerine Yanıt: 'Demek ki Hiç Çalışmamışsın

İmamoğlu'ndan'Tatil' Eleştirilerine Yanıt: 'Demek ki Hiç Çalışmamışsın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu  sel felaketinin ardından yapılan "tatil" eleştirilerine yanıt verdi. "Ben hayatımda hiç tatile çıkmadım" şeklinde eleştiri yapıldığını ifade eden İmamoğlu, "Demek ki hiç çalışmamışsın!" dedi.

İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yenikapı’daki Avrasya Gösteri Merkezi’nde, CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle bir araya geldi. Etkinliğe CHP’li belediye başkanları ile meclis üyeleri de katıldı.

"Yaptığım tatil sayılmaz"

İmamoğlu, İstanbul'da yaşanan sel felaketi sonrası tatile gitmesi nedeniyle gelen eleştirilere de yanıt verdi:

"Tatil denince…Tatil çok konuşuluyor bu aralar biliyorsunuz. Şimdi, tabi insanların alışmadığı birkaç şeyi söyleyeceğim burada. Birincisi, birisi demiş ki, ‘Ben, hayatımda hiç tatile çıkmadım.’ Şu olduğunda da çıkmadım, bu olduğunda da çıkmadım! Profesyonel hayatta böyle birine şöyle bir söz söylenir: ‘Demek ki hiç çalışmamışsın!’ Sonuçta her insanın makul ve mantıklı tatile ihtiyacı vardır. Ben tatil de yapmadım açıkçası. Yani yaptığım tatil sayılmaz. 2-3 gün doğal bir eş ve baba mesuliyeti ile başladı. Çocuklarımı görmeye gittim. Ve tekrar işimizin başında olduk."

 

"Bu kadar yılıp kalkıp bir güne ve bana yüklemeleri çok üzücü"

Gazeteciler, İmamoğlu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li belediyeler ve tatille ilgili sözlerini hatırlattı. İBB Başkanı bu soruya şu yanıtı verdi:

"Buna Cumhurbaşkanının katılması da enteresan. Çünkü 1994 yılından beri, 25 yıldır İBB’yi yönettii, kendileri belediye başkanlığı yaptı, başbakanlık yaptı, cumhurbaşkanlığı yaptı. Yine kendi siyasi partilerinin belediye başkanları var. Yani 25 yıldır, ne yazıktır ki birçok defa ölümcül seller yaşandı, onlarca insan hayatını kaybetti. Bu kadar yılı kalkıp bir güne, yaklaşık 40 günlük süreç içerisinde bana yüklemeleri ve bunu bir tatile bağlayarak beni vatandaşa şikayet etmeleri çok üzücü, şaşırtıcı. İstanbul’da bir olayolmuştur. Bir sel yaşanmıştır. Ki ben hemen orda oldum, dilerdim Sayın Erdoğan, Cumhurbaşkanı tatildeyken, sanıyorum Urla’da emin değilim neresi olduğuna ama tatildeyken kendileri beni arasalardı, bir geçmiş olsun dileselerdi. Yani benimle süreci paylaşsalardı. Bu daha önemli ve daha değerli bir davranış olurdu diye düşünüyorum.

KAYNAK : https://onedio.com/haber/imamoglu-ndan-tatil-elestirilerine-yanit-demek-ki-hic-calismamissin-883500?utm_source=slider3&utm_medium=alan3&utm_campaign=anasayfa


Etiketler: İBB EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL CHP AKP

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Akparti Nevşehir Kongre Maratonu

Akparti Nevşehir Kongre Maratonu


5 yıl önce Best Haber

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kalaba, Göreme, Özkonak, Çat, Sulusaray, Karapınar, Çalış Belde Teşkilatları'nın kongresine katıldı. Kongre salonlarında katılımcılara ve t...

2021 “İSTİKLAL MARŞI YILI”

2021 “İSTİKLAL MARŞI YILI”


4 yıl önce Best Haber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un ilk imza sahibi olduğu ve AK Parti, CHP, HDP, MHP ile İYİ Parti'nin imzasının yer aldığı önergeyle 2021 yılının 'İstiklal Marşı Yılı' olmasını içeren düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenter...

CHP liderinden YSK mesajı: Gerekçelerini merak ediyorum

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, YSK'nın gerekçeli kararı hakkında, "En çok merak ettiğim, 4 seçim pusulasını tek zarfa koyuyorsunuz ve 7 kişilik çete birisini kabul etmiyorum diyor. Ben buna nasıl bir gerekçe uydurduklarını merak...