loader
İmamoğlu'ndan kazazedelere geçmiş olsun ziyareti

İmamoğlu'ndan kazazedelere geçmiş olsun ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde meydana gelen uçak kazasının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurulan kriz masasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir araya geldi. Olayla ilgili bilgileri alan ve koordinasyon toplantısına katılan İmamoğlu, daha sonra sırasıyla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma ile Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne ziyaretlerde bulundu. Hastane yetkililerden tedavileri devam eden vatandaşlarla ilgili bilgi alan İmamoğlu, durumları iyi olan yaralılar ve yakınlarıyla görüştü. “Geçmiş olsun” dileklerini ileten İmamoğlu, yaralılarla sohbet ederek moral vermeye çalıştı. “Kadere inanırım” diyen bir kazazede, cep telefonundan babasının İmamoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafını İBB Başkanı’na gösterdi. İmamoğlu, olayda yaralanan turistlerle de bir süre görüştü ve sorunlarını dinledi.


Etiketler: İSTANBULBÜYÜKŞEHİR İBB EKREMİMAMOĞLU SABİHAGÖKÇEN ALİYERLİKAYA UÇAKKAZASI İSTANBUL TÜRKİYE İNSTAGRAM FACEBOOK İNSTAGOOD AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hastaneden Deniz Baykal ile ilgili flaş açıklama

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Bazı soruları anlamlandırabiliyor. 'Neşet Ertaş kimdir' dediğimiz zaman, onun Bozkır'ın tezenesi olduğunu ve türküsünün ismini de söyley...

Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yeni tip Korona virüs nedeniyle (Covid-19)karantina koşullarını ihlal edip parkta oturan kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın karantina sürecinin bitimine kısa bir süre kaldığı ve ailesine yardım götüremediği için dışarı çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

<...
Eşini işyerinde sigortalı gösterenlere kötü haber

Eşlerine ait iş yerinde kendilerini sigortalı göstererek prim günlerini doldurmak suretiyle emeklilik hayali kuran ev hanımlarına kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme; eşinin yanında ücret almadan çalışma nedeniyle sigortalı sayılmanın mümkün olmadığına hükmetti.

Em...