loader
HES kodunuzu Antalyakart'a 15 Ocak'a kadar eşleştirin

HES kodunuzu Antalyakart'a 15 Ocak'a kadar eşleştirin

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında HES kodlu binişleri başlattı. HES Kodu-Antalyakart eşleştirme işlemini bugüne kadar 100 bin kişi gerçekleştirdiği bildirilirken, 15 Ocak'a kadar kartlarına HES kodu eşleştirmesi yapmayan vatandaşlar toplu taşıma hizmetinden faydalanamayacak.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​

Özel Avukatlık Danışmanlık bürosunun kurucularından Avukat Osman Ertürk Özel ile mesleğinin yanı sıra savunma sanayii alanında ve yönetim-iş geliştirme firmasında yaptığı başarılı yatırımlarını MAG Business’a verdiği röportajında anlattı.

Avukatlık mesleğinin yanı s...

İstanbu’da bu sabah son durum: Oy farkı 17 bin 999

İstanbul'da geçersiz oyların sayımı devam ederken Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı 17 bin 999 oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin AKP’nin itirazları nedeniyle kentteki ilçe seçim kurullarında çalışmalar s...

Hilal'in gölgesinde saklı abideler

Hilal'in gölgesinde saklı abideler


4 yıl önce Best Haber

Çanakkale ruhunun toplumu oluşturan büyük, küçük, genç, yaşlı tüm bireylerinin özverisi ile kazanıldığı düşüncesinden yola çıkarak, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB)18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale D...