loader

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Oyuncu Tuvana Türkay, Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu
Futbolcu Alper Potuk'tan ayrıldıktan sonra oyuncu Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberlere son noktayı koydu.
Güzel oyuncu Tuvana Türkay, 2016 senesinde aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alper Potuk ile bir küs bir barışık giden ilişkisine son noktayı koydu. Hatta Türkay'ın Potuk'tan sonra Yeni Gelin dizisiyle üne kavuşan Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddia edildi.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"
Hakkında bir çok aşk haberi çıkan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mendi ile sevgili olmadığını söyledi. Türkay, "Saygı duyuyorum" dediği açıklamasında şunları söyledi: "Sevgili magazinci arkadaşlarım, aynı kapta yoğrulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum. Ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz? Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu minvalde çıkan asparagas haberler hem insani hem de mesleki olarak yıpratıcı oluyor. Sizden de bu noktada buna saygı duymanızı ve hassasiyetle yaklaşmanızı rica ediyorum."
FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI
Tuvana Türkay ve Tolga Mendi'nin bir gece kulübünde eğlendiği hatta yakınlaştığı iddia edilmişti. Gece çekilen bir fotoğraf karesi de çiftin aşk yaşadığı yönündeki iddiaları güçlendirmişti.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı

Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı


7 yıl önce Best Haber

Yaptığı her hareketle kendisini gündeme taşıyan sevilen sanatçı Aleyna Tilki Bursa'da büyük bir alış veriş merkezinde hayranlarıyla bir araya geldi. Tilki konserine yaklaşık 340 milyon tıklanma rekoru kıran "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile başladı. İlk şarkıda seyirciyi coşturan Tilki daha ...

Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyu...

ANTALYA'DA HAKAN GİRİT RÜZGARI ESTİ

Yılbaşı programları kapsamında Ela Quality Resort ve Xanadu Resort Belek te sahne alan ünlü sanatçı Hakan Girit, Orkestrası ile muhteşem bir performans sergiledi. Yüzlerce kişi şarkılara eşlik ederek yeni yıla girdiler.

Vokalde; Berna Keser Klavyede; Serhan Kandemir Saksafonda; Tuğrul Aray  Gitarda; Deyi�...