loader
Hakem bütün kararları aleyhimize verdi

Hakem bütün kararları aleyhimize verdi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Beşiktaş gibi bir takımdan deplasmanda bir puan aldığımız için mutluyuz. Zor olacağını biliyorduk, maç içinde bunu da yaşadık. Önlem almaya çalışsanız da Beşiktaş'ın sonucu değiştirecek 7-8 sonucu var. Takım olarak iyi savunma yaptık. Tabii ki pozisyonlar verdik ama 3-4 tehlike bulduk. Verilmeyen penaltımız olduğunu düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş'ın çok iyi oynadığını kaydeden Buruk, "Penaltıyı yesek maçın hikayesi farklı olabilirdi. Beşiktaş çok pozisyon yakaladı, kazanabilirdi. Arkasında muhteşem bir seyircisi vardı. Başından sonuna kadar hakem baskısı hissettiğimiz maç oldu. Hakem, bütün kararları aleyhimize verdi. Hakemin baskısı üstüne binince zaman zaman zorlandık." ifadelerini kullandı.


Etiketler: teleset spor teknik direktör akhisar spor beşiktaş

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile yollarını ayırıyor!

Beşiktaş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile yollarını ayırma kararı aldı. Quaresma, kulüp bulamaması halinde kadro dışı bırakılacak.

Beşiktaş'ta takımın sembol isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma ile yollar ayrılıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve İkinci Başkan Serdal Ada...

Şampiyonun kupa seferi

Şampiyonun kupa seferi


5 yıl önce Best Haber

Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, kupada sezonunun ilk

maçı için 15 Ocak’ta sahaya çıkıyor. Çeyrek final maçlarıyla kupaya dahil olan Paşanın Melekleri,

Üsküdar Belediyesi’yle karşılaşacak.

Geçen se...

UEFA'dan Galatasaray'a iyi haber

UEFA'dan Galatasaray'a iyi haber


5 yıl önce Best Haber

Galatasaray Kulübü, 2019-2020 futbol sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılım için UEFA'dan resmi mektubun geldiğini duyurdu. 

Galatasaray Kulübü internet sitesinde yer alan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı kaza...