loader
Esentepe’ye çok amaçlı park

Esentepe’ye çok amaçlı park

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi’ne, içerisinde çok amaçlı toplantıların yapılabileceği üzeri kapalı bir alanın da olduğu bir park inşa ediyor.

Yeşil seferberliği başlatan Kepez Belediyesi, ilçedeki 621 adet park sayısına yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi’nde park çalışması başlattı. 2B ile ilgili mülkiyet probleminin ortadan kalkmasından sonra gecekondudan modern konutlara dönüşümün yaşandığı mahalleyi güzelleştirecek olan park,  1000 m2.lik alana inşa ediliyor. 5411 Sokak ile 5433 Sokak’ın kesiştiği alana yapılan parkın, toprak tesviyesi tamamlandı. Etrafı bordür taşlarıyla çevrilen park alanının içerisine, ahşap oturma yerlerinin olacağı büyük bir kamelya yapılacak. Kamelya ile bölge sakinlerinin taziye gibi etkinlik alanı ihtiyacı karşılanmış olacak. Çeşitli türde ağaç ve bitkinin dikileceği mahalle parkına, çocuk oyun, açık hava spor aletleri, ahşap oturma bankları da konulacak.
Kepez Belediyesi, Başkan Hakan Tütüncü döneminde 11 yılda 352 park, toplamda 3 milyon 200 bin m2 yeşil alan ve 733 bin ağaç dikimi yaptı. 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ AKDENİZ ANTALYA ESENTEPE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette

3. Etap Raylı Sistemde Varsak-Otogar hattı hizmette
Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasının ardından 3. Etap Raylı Sistem
Hattı Varsak-Otogar güzergahında 11 Ağustos’tan itibaren yolculu seferlerine başladı.
Antalyalılar 3. Aşama Raylı Sistem Hattı ile Varsak’tan otogara, şe...

Büyükşehir Demre'yi yaza hazırlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre'de yaza hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, ilçede bir yandan ağaç bakım onarımı yaparken, bir yandan da vektörel mücadele yapıyor. Grup yollarında da bakım onarım yapan ekipler korona virüse karşı da dezenfe...

‘Şark Bülbülü’ Anıldı

‘Şark Bülbülü’ Anıldı


6 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1917 yılında tesadüfen tanışarak şarkılarını dinlediği ve güçlü sesinden dolayı "şark bülbülü" unvanını verdiği ses sanatçısı Celal Güzelses’i vefatının 60. Yılında bir konserle andı.&n...