Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşa konforlu ve kolay ulaşım imkanı sağlayacak.
Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları’nın devir teslim törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadınların gönül verdiği, kendisini adadığı, aktif olarak içinde yer aldığı her hareket insanlık tarihi boyunca hep başarıya ulaşmıştır” dedi.
Kepez Beledi...
Kepez Belediyesi, Göçerler Mahallesi’nde 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlamak için bölgede 8 bin metre yol açtı.
Kepez Belediyesi, ilçeye ciddi bir değer kazandıracak olan Antalya Şehir Hastanesi’nin yapılacağı a...
2019 yılının Ocak ayından başlayarak Ekim ayı bitene kadar geçen sürede hastalara 327 bin 873 reçete kesilirken, bunun mali karşılığının 33 milyon 242 bin 279 olduğu kaydedildi.
Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, sağlık sektörü ile alakalı basına yansıyan h...
0 Yorum