loader
“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” töreni Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Ulusal, yerel gazeteci ve Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının katıldığı ayrıca basın mensuplarına farklı dallarda ödüllerin takdim edildiği törende Türkiye’nin önemli kuruluşlarından PTT AŞ’ye ‘Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü’ takdim edildi.

180 yıllık geçmişiyle her alanda ulaşılabilir ve güvenli hizmet sunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT AŞ) Genel Müdürü Hakan Gülten’e, bu anlamlı ödül Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.


Etiketler: ANADOLUYAYINCILARDERNEĞİ ANADOLUMEDYAÖDÜLLERİ RECEPTAYYİPERDOĞAN PTTAŞ EKONOMİYEGÜÇKATANLAR POSTA TELGRAF HAKANGÜLTEN ÖDÜL TÜRKİYE FACEBOOK İNSTAGRAM İNSTAGOOD AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

Cumhurbaşkanı 'ın bahsettiği, Mersin'in Mut ilçesine bağlı Haydar köyündeki 1300 yaşındaki zeytin ağacından bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E...

Tütüncü ‘sahaf çarşısı’ sözünü tuttu

Başkan Hakan Tütüncü’nün, sahaf festivalinde sözünü verdiği sahaf çarşısının yapımı başladı. Dokuma Sanat Sokağı’na, 21 dükkânın bulunduğu sahaf çarşısı kuruluyor.

Kepez Belediyesinin, kültür ve sanat adası haline getirdiği DokumaPark, mis gibi k...

Yüzlerce ev kadını Boyner’de meslek sahibi olacak

Perakende sektöründe en çok istihdam sağlayan markaların başında gelen Boyner, 2020 yılında yeni mağazalar açarken insan kaynağını da güçlendirmeye başladı. Boyner yeni başlattığı bir proje ile işe alımları toplumun önemli bir ihtiyacını da çözmek üzere tasarladı.

Bo...