loader
“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

“Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü” PTT’nin

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” töreni Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Ulusal, yerel gazeteci ve Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının katıldığı ayrıca basın mensuplarına farklı dallarda ödüllerin takdim edildiği törende Türkiye’nin önemli kuruluşlarından PTT AŞ’ye ‘Ekonomiye Güç Katanlar Ödülü’ takdim edildi.

180 yıllık geçmişiyle her alanda ulaşılabilir ve güvenli hizmet sunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT AŞ) Genel Müdürü Hakan Gülten’e, bu anlamlı ödül Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.


Etiketler: ANADOLUYAYINCILARDERNEĞİ ANADOLUMEDYAÖDÜLLERİ RECEPTAYYİPERDOĞAN PTTAŞ EKONOMİYEGÜÇKATANLAR POSTA TELGRAF HAKANGÜLTEN ÖDÜL TÜRKİYE FACEBOOK İNSTAGRAM İNSTAGOOD AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

Antalya ekonomisinin toparlanması için bankalara büyük iş düşüyor

Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. Vakıfbank’ın kredi çalışmaları ve projelerini dinleyen Başkan Davut Çetin, Arıöz’e ATSO üyelerinin kredi talep ve ön...