loader
Eğlence Sektörünün Nabzı Bu Fuarda Atacak

Eğlence Sektörünün Nabzı Bu Fuarda Atacak

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2019 için geri sayım başladı. 14- 16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak fuar, dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, otel, AVM yöneticilerini, inşaat firmalarını, mimarları, kurumsal firmaları ve tedarikçileri tek çatı altında buluşturacak. Bu yılki teması ‘Mutlu Şehirler’ olarak belirlenen ATRAX, eğlence ve rekreasyon sektörünün nabzı olmaya devam edecek. Organizasyon ürün çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekerken, eğlence - rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2019 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” ile de fark yaratıyor.

Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX19, bu yıl da eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıracak. Her yıl katlanarak büyüyen fuar, geçtiğimiz sene 42 ülkeden 182 firma ve 9 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarda bu yıl 50 ülkeden 10 bin ziyaretçi hedefleniyor. Eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar etkinlik ve eğlence sektörüne dair A’dan Z’ye her şeyin yer aldığı fuar gerek yurt içi gerekse yurt dışında yakından takip ediliyor.

ATRAX 2019’da Mutlu Şehirler Konuşuluyor!

Her yıl fuar kapsamında sektör dinamiklerinin ele alındığı ve Sponsorluğunun Polin Waterparks tarafından üstlenildiği konferanslarda bu yıl, Bir şehrin mutluluğunun, o şehirde yaşayan insanların mutluluğuna bağlı olduğudüşüncesinden yola çıkılarak ‘Mutlu Şehirler’ konuşulacak ve derinlemesine ele alınacak. Konferans, sektör liderlerini, akademisyenleri, dernek başkanlarını, başarılı isimleri ve kurum-kuruluş yöneticilerini bir araya getiriyor. 

Türkiye’de Bir İlk Gerçekleşecek

Türkiye’de eğlence, etkinlik ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2019 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” bu yıl 6. kez organize ediliyor. Başarılı çalışmaların ön plana çıkarıldığı yarışmada 16 farklı kategoride gerçekleşen başvurular, sektörün uzman kişilerinden oluşan jüri tarafından inceleniyor.Yarışma; eğlence temalı tesisler, parklar, belediye parkları, otel ve AVM eğlence alanları, müze ve ören yerleri, hayvanat bahçeleri, su parkları, lunapark, paintball, sinema, go-kart, bowling, akvaryum tesislerini, etkinlik firmalarını-mekanlarını-organizatörlerini, kurumsal firmaları, üniversiteleri, sektör firmalarının ürünlerini ve yatırımcılarını, aynı zamanda belediye, otel, AVM, toplu konut ve diğer kapalı- açık eğlence alanı için tasarlanmış uygulanmaya başlanmış ya da henüz uygulanmamış; bünyesinde eğlence, aktivite ve spor alanları, bilim –kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları, rekreasyon alanları vb. bulunduran yeni projeleri ve ATRAX Fuarı katılımcılarını kapsamaktadır. Başarılı projeler,15 Şubat Cuma gecesi görkemli bir tören ile ödüllendirilecek.
 


Etiketler: Tureks Uluslararası Fuarcılık 7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2019 7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik Fuarı ATRAX 2019 ATRAX 2019 ne zaman başlıyor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TÜRKİYE DÜNYANIN EN MUTLU 79’UNCU ÜLKESİ OLDU

 

2019 Dünya Mutluluk raporuna göre, dünyanın en mutlu ülkesi Finlandiya olurken, Türkiye’nin bu listeye 79’uncu sıradan giriş yaptığı görüldü.

Birleşmiş Milletler (BM) verilerine göre, Türkiye dünyanın en mutlu 79’uncu &uum...

Yemeksepeti Banabi Antalya’nın Online Market Siparişi Favorilerini Açıkladı

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi pazarda sekizinci ayını geride bıraktı. İstanbul’un ardından Anadolu illerine açılan Banabi temmuz ayından itibaren Antalya’daki kullanıcılara hizmet veriyor...

LÖSEV İLE ÇOCUKLAR  DAİMA KAZANANACAK!

LÖSEV’in destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 çocuk, 3-8 Temmuz 2019 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen 2019 World Winners’ Games e katıldı.

LÖSEV’in desteklediği 10 çocuk 11 madalya ile ülkemize döndüler.

2010 yılından bu yana, Rusya’da farklı &u...