loader
Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

İşverenle iş arayanı buluşturuyor
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla kurulan ve bugüne kadar yüzlerce işsizi iş sahibi yapan İşkur Hizmet Noktası iş arayanların umudu oldu.
Kentteki işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla Döşemealtı Belediyesi Nar Masa bünyesinde kurulan İşkur Hizmet Noktası, yoğun başvuru almaya devam ediyor. Her gün onlarca kişinin başvuru yaptığı İşkur Hizmet Noktası görevlilerine, ilçede kısa bir süre önce faaliyete geçen bir restorana 40 personel alımı yapılacağı bildirildi. İş arayanlar, sosyal medya, anons ve SMS yoluyla bilgilendirilerek, ilgili firmayla iş görüşmesi için Döşemealtı Belediyesi'ne davet edildi. 
Toplamda yaklaşık 200 kişinin katıldığı iş görüşmesinde firma yetkilileri, çalışma saatleri, ücretler, çalışma koşullarının yanı sıra firma hakkında bilgiler verip, iş arayanların sorularını cevapladı. Bilgilendirmenin ardından firma yetkilileri, başvuru evraklarını aldı.  Firmanın aradığı pozisyona uygun kişilerle ön görüşme gerçekleştirildi. Görüşmelerin sonunda firmanın aradığı pozisyonlara uygun kişilerden işe başlamak üzere evrakları talep edildi. 
Firma yetkilileri, "Antalya'da ilk kez Döşemealtı'nda hizmete açtığımız restoranımıza farklı pozisyonlar için personel ihtiyacı doğdu. Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası ile hazırladığımız program çerçevesinde iş arayanlarla Döşemealtı Belediyesi'nde bir araya geldik. Şartları uyan personellerden işe başlamak üzere evraklarını istedik. Döşemealtı Belediyesi'ne ve Başkan Turgay Genç'e desteği için teşekkür ederiz" dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı açıklamasında, "Yoğun iş talepleri üzerine İşkurHizmet Noktamızı oluşturduk. Ofis sayesinde iş arayan ile işvereni buluşturuyoruz.  Dolayısıyla işveren ihtiyacı olan işçiye ulaşırken, iş arayan vatandaşlarımız da iş sahibi olabiliyor" diye konuştu. 


Etiketler: Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Döşemealtı İşkur Hizmeti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Öğrenci kimliği yeterli

Öğrenci kimliği yeterli


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de üniversite öğrencileri için

başlayan ücretsiz öğle yemeği uygulamasından yararlanacak gençlerin, öğrenci kimliklerini

göstermelerinin yeterli olacağını söyledi.

Başkan Uysal, Muratpaş...

 Sinekle etkin mücadele sürüyor

Sinekle etkin mücadele sürüyor


6 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi vektörel mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri Alanya, Demre...

Muhtarlardan çiçekli teşekkür

Muhtarlardan çiçekli teşekkür


6 yıl önce Best Haber

Alanya’da İmamlı ve Tırılar mahalle muhtarları kangren haline gelen içme suyu sorunlarını
kökten çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya’nın Dem...